na poczętku u mnnie waga spadała szybciej niz teraz pomimo , że nadal stosuje 1000kal. tak jak piszesz jasmine u kazdego inaczej a po za tym wydaje mi sie ze organizm juz taz przyzwyczaił sie do zmniejszonej liczby kal, dlatego waga spada teraz wolniej
ja tez na początku zleciała szybciusieńko ale od pewnego czasu już są schody i leci statycznie 1kg na tydzien:) probowałam wielu diet i naprawde ta jest najlepsza najskuteczniejsza i wszysktim ja bardzo polecam.
zaczynam 1000 kalorii + rowerek od jutra i mam nadzieję, że mi się uda wytrwać
A skuteczna jest na bank, moja siostra np. schudła na niej okropnie dużo, ale ona to ma silną wolę, a ja jestem w sprawach jedzenia słabiak
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Nie 11 Maj, 2008 12:06
Witaj Olina masz super przykładzik na siostrze,że można ,więc i motywacji powinno Ci to dodaać ,a jak nie ,to my Cie zmotywujemy,załóż sobie blogska i pisz,co jesz,co ćwiczysz,a będzie Ci łatwiej-powodzenia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum