Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 9210 Skąd: Jarocin
Wysłany: Sro 03 Paź, 2007 12:42
no dobra to my tzn Mariusz i ja wczoraj:
2 skibki magnuska z serem
tablety
sałatka warzywna po pół miseczki
2 kawusie i chyba po 2 herbaty
talerzyk zupy fasolowej i troszkę gotowanego mięska z indyka
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7205
Wysłany: Sro 03 Paź, 2007 14:35
dziś:
plaster chudego sera białego(tablety)
miseczka indyka z marchewką +2 widelce kapuchy
wieczorem jogurt z otrębami i mam nadzieję wielką ,że to będzie naprawdę wszystko,nie licząc obowiązkowego mleka wieczornego
Wysłany: Czw 04 Paź, 2007 09:16
Kama36, no ja mam anemię i muszę łykać różne witaminy i takie tam ble fujjjjjjjjj a moj Mariusz ma coś nie tak z choresterolem i też ma na pół roku tablety do brania. Oboje ich nie lubimy ale jak mus to mus brać musimy fujjjjjjjj
A już myślałam że faszerujecie sie jakimiś cudeńkami.Ja się skusiłam i łykam chrom (nie wiem czy dobrze robię)bo cały czas chodzą za mną ciasteczka nie wiem jak długo dam radę im sie oprzeć.Też tak macie?Może to wina zblizającej się zimy?
Wysłany: Czw 04 Paź, 2007 20:32
ciasteczka -nie
ale mięcho ,świeży chrupiący chlebek..., taka karkowa upieczona z przyprawami...
mięcho za mną chodzi
a chrom nie powinien ci w niczym zaszkodzić ,a pomoże na pewno,
Wysłany: Pią 05 Paź, 2007 09:32
Ja na ciacha nie bo tam dla mnie słodkie może nie istnieć ale tak chamburgera jakiegoś big bym wrąbała i na to wszystko dużą pizze farmerską z duża ilością sera i sosów(czosnkowego i ketchupu ) No a puki co to koniec marzeń i dzisiaj zjedliśmy:
kawusia
jajo z ćwiartką pomidorka+ skiba magnuska
jogurt z otrębami
tablety
coś tam na obiado kolacje bo my najwcześniej obiad jemy o 17,00 i na tym koniec
P.S. Jak mój Mariuszek się tak utrzyma to jutro zmienie mu sówaczek na kg mniej
Wysłany: Pią 05 Paź, 2007 09:37
,niam-chamburgerek
wczoraj :
ok 70 gr sera białego 0%tłuszczu
indyk z marchewką-miseczka +surówa z kapusty białej z1 łyż. majonezu niskotł
4 widelce kurczaka w galaretce
jogurt+otręby
20 dag winogron bez pestek
nie spada
3 łyżkipłatków z mlekiem
ryż z warzywami
jogurt
kromkę chleba z masłem i szynką
A dziś niedziela dzień bez stresów idę na święto pyry do szkoły i tam będą same dania z ziemniaków więc mam wolne obiad w terenie .Znacie szare kluchy z cebulką i boczkiem a do tego kiszona kapusta .Dobrze że dziś niedziela i bez wyrzutów sumienia będę mogła zjeść małą porcję.Dziś weszłam na wagę56,5 strasznie się cieszę więc chyba zasłużyłam na małą nagrodę.Od jutra dieta ścisła
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum