Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Otwarty przez: Anusiak
Czw 01 Kwi, 2010 21:08
Wczoraj i dziś. By było Jutro.
Autor Wiadomość
kkasiaa123 
Dietowa szycha

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Czw 16 Lip, 2009 07:39   

witaj Katarynka :-)
Nie przejmuj się :-) dziadkowie zawsze tak mówia :-)
wczoraj wujek mojego chłopaka powiedział, że jak bedzie kryzys to on go przetrwa ( ze wzgledu na swoj tłuszczyk) a ja nie bo mam same kosci.. a ja mu powiedziałam, że nie bede potrzebowała takiej ogromnej ilości jedzenia jak On :D :-)

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Czw 16 Lip, 2009 10:09   

katarynka co tam u Ciebie dzisiaj słychać?

kamilka p. 
Zawzięty dietowicz
NIUŃKA

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Pią 17 Lip, 2009 21:38   

Kasiu nie przejmuj się jesteś śliczną dziewczynką i nie ma się co przejmować:)
tak dla pocieszenia "do mnie babcia mówi że wyglądam jak gloria"

kkasiaa123 
Dietowa szycha

Wysłany: Sob 18 Lip, 2009 06:56   

Katarynka, mam nadzieje ze wszystko wporządku??? :lovers:

Katarynka 
Zawzięty dietowicz

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Sob 18 Lip, 2009 11:05   

A bo ja wiem, czy w porządku. Nie wiem. Bo niby biegam, wczoraj biegałam, ale i tak jestem przerażona. Wczoraj próbowałam kupić sobie strój kąpielowy. Powiedziałam, dobra, w tym roku będę chodziła w jednocząściowym. Ale i tak nic nie znalazłam. Wyglądałam (i czułam się) dobrze w takim 36. Moja mama podała mi 40. Czułam, że coś mi "wisi" na tyłku. Nie czułam się w nim, ale moja mama przekonywała mnie, że znacznie lepiej w tym większym. Więc go nie kupiłam:(. No trudno. Mam jeszcze taki czerwony jednoczęściowy, zawiązywany na biodrach, karku i plecach. Chyba w nim będę chodziła. W reszcie nie wyglądam dobrze.

kkasiaa123 
Dietowa szycha

Wysłany: Sob 18 Lip, 2009 21:50   

to trzeba było kupic jakis 38 :)

Katarynka 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Nie 19 Lip, 2009 10:07   

Właśnie 38 nie było. Były już te 2 tylko rozmary.
W niedzielę wyjeżdżam. Szkoda, że nie znalazłam motywacji, żeby zrzucić te parę kg. Czytałam w necie o diecie "odchudzanie na zawołanie". Chyba jednak dieta South Beach będzie lepsza.
Próbowałyście tych dwóch?
Pierwsza to jedzenie 4 posiłków dziennie, przez 9 dni -3 kg. Pić 2 litry mineralnej wody i dwa razy dziennie spacerować przez 30 min.
Każdego dnia je się inne posiłki:
1. 3 węglowodanowe, 1 węglowod.- białkowy
2. 3 węglowod. i 1 białkowy
3. 2 węglowod. i 2 białkowe
4. 1 węglowod. i 3 białkowe
5. węglowod. i 3 białkowe
6. węglowod. i 3 białkowe
7. jak w 3.
8. jak w 2.
9. jak w 1.

O diecie SB chyba każdy słyszał. Która lepsza?

kkasiaa123 
Dietowa szycha

Wysłany: Nie 19 Lip, 2009 10:19   

ja mam te diete na kompie... mozna ją kupic wydajac sporą sume.. \

tylko trzeba sie trzymac tabeli.. tam jest wyszczególnione dokładnie jakie wegle mozna a jakie białka.. i nie mozna nic poza tym...

ponoc dobra jest.. tylko nie polecam pozniejszego stosowania 3 dni jedzenia wszystkiego;/

Katarynka 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Nie 19 Lip, 2009 15:51   

A mogłabyś mi ją wysłać na maila? Wysyłam adres w PW. W jakim sensie 3 dni wszystkiego? Przerwania diety? A drogo ona wychodzi (produkty), jest trudna w przygotowaniu i czasochłonna?

majenka21 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 06:39   

Witaj kkasia123 ;-) jak tam dietkowanie? ja już siedze w pracy :ceyes: ciesze sie bo weszłam do moich starych spodni :grin: :grin: :grin: ale sie nie ważyłam i musiałabym to wkońcu zrobic :blink: a ja sie tak boje wejść na wage :cry: Pozdrawiam gorąco Miłego dnia :wave:

kkasiaa123 
Dietowa szycha

Wysłany: Pon 20 Lip, 2009 08:29   

Katarynka wysłałam Ci te diete na poczte :) poczytaj sobie ;] nie jest zbyt droga.. przynajmniej tak mi sie wydaje.. ;]

Majenka to serdecznie gratuluje zmieszczenia sie w stare spodnie :D wiem jak to bardzo cieszy ;-)

Katarynka 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Wto 21 Lip, 2009 14:31   

majenka21 napisał/a:
Witaj

Witam:) majenka21, gratuluję serdecznie! Wiem, jaka to radość wejść w ciuchy sprzed paru lat. Sama też mam w szafie spodnie, które kupiłam na początek roku szkolnego w 6 klasie. Przyznam, że jest różnica wiekowa, ale byłam pulchnym dzieciakiem;) Fajnie byłoby wejść w taki ciuch. Poczekamy, może się uda. Nie dlatego, że mi się jakoś szczególnie podobają, bo są to zupełnie zwykłe czarne spodnie. Ale jednak fakt, że wchodzę w spodnie z dzieciństwa, to jest coś.

Dziękuję Kasiu bardzo za dietę. Poczytam w wolnym czasie.

Obiecałam wrzucić tutaj inf. o diecie i ogólnie o mojej wadze. Niestety zapomniałam zupełnie się zważyć. Zrobię to jutro z samego rana, żebym teraz nie oszukiwała.
Ale oczywiście nie zapomniałam o diecie. Nie jest dzisiaj idealnie, ale znacznie lepiej, niż zwykle.
Dzisiaj rano zjadłam pół kanapki z kiełbasą (wiem, złe, ale wczoraj nie dałam rady sę zaopatrzyć) jakąś chudą i pomidorem. Do tego 3 małe ogórki świeże, pokrojone w kostkę. Oczywiście wszystko bez soli. Popijałam wszystko herbatą jakąś Liptona Shape & Balance. Później miałam mały spacerek z psem, żebym mogła jej coś d jedzenia kupić. Moja mama powiedziała, że jedzie dzisiaj do sklepu. Pojechałam z nią, żeby kupić coś na wyjazd. Robiłyśmy tak długo zakupy, bo jeszcze buty kupowałyśmy (kupiłam sobie z 5 par....;)), więc kupiłam sobie bułkę. Muszę powiedzieć, że w tym sklepie zrobili takie pięknie wyglądające bułki, takie małe pizze, że wzięłam jedną. Jednak później tak sobie myślę, ile w tym sera i takich... Odłożyłam i wzięłam ciemną z jakimiś pestkami dyni, czy czymś podobnym. Wróciłam do domu, zjadłam garść orzeszków ziemnych (nie solonych) i wypiłam szklankę soku grejfrutowego. Na razie koniec.
Jeszcze dziś planuję na obiad zjeść talerz warzyw, kolację odpuścić, albo szklanka jakichś warzyw. Wieczorem też biegam (z 7km.)

kkasiaa123 
Dietowa szycha

Wysłany: Wto 21 Lip, 2009 21:23   

bardzo ładnie :-) :clap2: :clap2: :clap2: :lovers: :lovers:

kkasiaa123 
Dietowa szycha

Wysłany: Sob 25 Lip, 2009 13:55   

katarynko widze ze tutaj nie zagladasz, ale to pewnie przez przygotowania do jutrzejszego wyjazdu w daleki kraj :-) wiec udanych wakacji Ci życze :-) :lovers:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Czw 01 Kwi, 2010 21:09   

Zgodnie z prośbą temat został odblokowany i witam ponownie na naszym forumku

Odpowiedz do tematu