Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7204
Wysłany: Sob 19 Sty, 2008 19:19
no widzisz ,masz to w sobie,i zanim organizm spali,to trochę potrwa,nie masz czym się martwic
tak żebym mogla ,to bym Ci te wage zabierala po rannym ważeniu....
glowa do góry i jutro melduj co i jak
oki zalezy mi na tym zeby schuna ale niepowiem jest to ciezko ale dam rade postaram sie 62 moj cel ale jak bede miec 66kg to bede w siodmym niebie dziekuje naprawde daj mi wiecej sily w siebie i w moj wymarzony cel
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7204
Wysłany: Sob 19 Sty, 2008 19:34
to ty masz siłę ,tylko musisz w to uwierzyć ,masz 18 lat i to ogromny plus , mloda jestes i WSZYSTKO przed Tobą ,to komu ma się udać ,jak nie tobie?ja stara baba jestem ,i udało się ,to co mówić o kimś w pełni sił, w pełni sprawności ?masz możliwości,warunki,jak ktoś taki ćwiczy,na siłowni czy gdziekolwiek ,czy biega czy tam wszystko inne,to nikt się nie dziwi,a Ty jeszcze trenujesz
młoda-czasem myslę,żeby mi kto dał Twoje lata i tamte możliwości...
WSZYSTKO PRZED TOBą-rozejrzyj się! WALCZ ! a cel naprawde niedaleko!
nio mam nadzieje ze bedzie z dnia na dzein lepiej:)dzisiaj sie musze trzyanc bo kolezanki wpadan i robimy taki babski wieczor... ale ja sie bede trzyamac:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum