Pomogła: 5 razy Dołączyła: 09 Lut 2007 Posty: 1457
Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 17:36
Becia - rozumiem, tez tak kiedys mialam. Nie moglam ani ciut poczuc sie najedzona, bo zaraz cos we mnie wstepowalo i nie moglam sie powstrzymac zeby czegos nie skubac..
ja chce zrzucic jeszcze 6kg.zrzucialam juz 7 ale teraz barkuj mi motywacji i boje sie ze sama niedam rady aa bardzo chce schudnac jeszce aa wiem ze z Wami mi sie to uda:):) mam 168cm i waze 66kg;/ prosze pomozcie mi dziekuje
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7204
Wysłany: Sob 12 Kwi, 2008 19:33
witaj netkaaa
zapraszam do pisania ,i do wspólnego odchudzania ,nie ma jak wsparcie i doping grona osób ,które walczą o to samo
pisz ,jak sobie dotychczas poradziłas ,brawo za wynik już Ci naprawdę niewiele zostało
bedziemy Cię wspierać i dopingować
i nie daj się wkręcić kolejnej naciągaczce (jazzsnokerka ),która (jak to zwykle w soboty) nudzi się i próbuje zarobić na ludzkiej naiwności
gdyby jej zależało na gratisowej pomocy ludziom takim jak my ,nie umawiała by się na gg,nie miała by nic do ukrycia-miałysmy tu już moc takich "chętnych" i przedsiębiorczych
:) jak sobie z tym poradzilam hmm... ciwczylam i to dosc duzo jadalm mniej bi tak jkaos powoli waga spadala ale teraz jakos tak nieumiem sie znow zmotywowac chce bardzo bo jak dalam arde 7 kg to te 6 tez dam tylko ze teraz jakos niemam ochoty na cwiczenia wiem ze musze sie wziasc ale niemam motywacjizawsze cos staje mi na drodze i zaczynam od jutra to samo i bede starala sie jak najczesciej WAs odwiedzac bo wiem ze sama niedam rady dziekuje Wam odrazu za wszystkie posty w mojej sprawie dzikeuje:*:*
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7204
Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008 16:01
netkaa,tak to już jest ,że motywacja i silna wola w diecie jest najważniejsza, napisz więcej o sobie ,ile ważysz ,mierzysz ,jaką dietkę stosujesz ,zrób sobie suwaczek i pisz ,bo to pomaga i motywuje ,a będziemy Cię wspierać jak umiemy ,instrukcję do suwaczka znajdziesz w dziale "zanim zaczniesz korzystać z forum-przeczytaj " warto zapoznać się też z regulaminem i netykietą
mamy tu naprawdę bardzo silną grupę wsparcia ,także zapraszam do pisania
pozdrawiam i trzymam
wiec tak mam jeszcze 17 lat:) waze 66kg i mierze 168cm,niestosowalam zadnej diety poprostu jadalm mniej 3 razy dziennie cwiczylam i trenowalam w czasie glody pilam wode lub owoce.pilam goszka i zielona herbate.zwykly chleb zastepuje grahamem nismaruje kanapek maslem,nieslodze i to by bylo wszystko:) raz pamietam robila dietye kapusciana ale jest okropnaaa;/;/ fujj wytrzymałam na niej pol dnia;/:(
Kurczę u mnie jest tak, że nawet do kuchni nie muszę wchodzić i już mogę zajrzeć do lodówy., która stoi w samym rogu zaraz przy wejściu. Ale od wczoraj nie zaglądam do niej bo jest tam wiecej zakazanych rzeczy niż tych zdatnych do jedzenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum