Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
musze schudnąć 8-10 kg!! kto ze mną??
Autor Wiadomość
jasmine 
Dietowa szycha

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 17:36   

Becia - rozumiem, tez tak kiedys mialam. Nie moglam ani ciut poczuc sie najedzona, bo zaraz cos we mnie wstepowalo i nie moglam sie powstrzymac zeby czegos nie skubac..

Na szczescie teraz tak nie mam :-)

inka62 - popatrz na suwaki 8-)

jasmine 
Dietowa szycha

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 17:39   

O, widze, ze mnie becia uprzedzila ze zlota rada o suwaku :mrgreen:

Sorry :lol:

Justi 
Początkujący odchudzacz

Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 15:07   :)

Jestem z Tobą:D

85_aga 
Nieśmiałek

Wysłany: Sro 23 Maj, 2007 08:41   

8-10 kg to też jest mój plan. W 2 mies jest to zupełnie do zrobienia. Jedynie potrzebne są do tego chęci. Napewno Ci sie uda. Pozdr :win:

YoungD 
Nieśmiałek

Wysłany: Sob 12 Kwi, 2008 16:00   

ja jestem z toba, tez jestem nastolatka i tez chce zgubic te 10 kg...dlatego trzymam kciuki za nas obie :mrgreen: powodzenia

netkaaa 
Nieśmiałek

Wysłany: Sob 12 Kwi, 2008 18:51   

ja chce zrzucic jeszcze 6kg.zrzucialam juz 7 ale teraz barkuj mi motywacji i boje sie ze sama niedam rady aa bardzo chce schudnac jeszce aa wiem ze z Wami mi sie to uda:):) mam 168cm i waze 66kg;/ prosze pomozcie mi dziekuje

jazzsnokerka 
Czytelnik/podglądacz

Ostrzeżeń:
 4/3/6
Wysłany: Sob 12 Kwi, 2008 18:54   

Napisz do mnie na GG:10805780.Zaproponuję Ci dietę i omówimy inne sprawy.Pamiętaj najważniejsz jest systematyczność!

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Sob 12 Kwi, 2008 19:33   

witaj netkaaa
zapraszam do pisania ,i do wspólnego odchudzania ,nie ma jak wsparcie i doping grona osób ,które walczą o to samo
pisz ,jak sobie dotychczas poradziłas ,brawo za wynik :clap2: już Ci naprawdę niewiele zostało
bedziemy Cię wspierać i dopingować :thumbsup:

i nie daj się wkręcić kolejnej naciągaczce (jazzsnokerka ),która (jak to zwykle w soboty) nudzi się i próbuje zarobić na ludzkiej naiwności :crazy:
gdyby jej zależało na gratisowej pomocy ludziom takim jak my ,nie umawiała by się na gg,nie miała by nic do ukrycia-miałysmy tu już moc takich "chętnych" i przedsiębiorczych :evil: :sick:

netkaaa 
Nieśmiałek

Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008 15:54   

:) jak sobie z tym poradzilam hmm... ciwczylam i to dosc duzo jadalm mniej bi tak jkaos powoli waga spadala ale teraz jakos tak nieumiem sie znow zmotywowac chce bardzo bo jak dalam arde 7 kg to te 6 tez dam tylko ze teraz jakos niemam ochoty na cwiczenia wiem ze musze sie wziasc ale niemam motywacjizawsze cos staje mi na drodze i zaczynam od jutra to samo i bede starala sie jak najczesciej WAs odwiedzac bo wiem ze sama niedam rady dziekuje Wam odrazu za wszystkie posty w mojej sprawie dzikeuje:*:*

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 16 razy
Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008 16:01   

netkaa,tak to już jest ,że motywacja i silna wola w diecie jest najważniejsza, napisz więcej o sobie ,ile ważysz ,mierzysz ,jaką dietkę stosujesz ,zrób sobie suwaczek i pisz ,bo to pomaga i motywuje ,a będziemy Cię wspierać jak umiemy ,instrukcję do suwaczka znajdziesz w dziale "zanim zaczniesz korzystać z forum-przeczytaj " warto zapoznać się też z regulaminem i netykietą
mamy tu naprawdę bardzo silną grupę wsparcia ,także zapraszam do pisania
pozdrawiam i trzymam :thumbsup:

netkaaa 
Nieśmiałek

Wysłany: Pon 14 Kwi, 2008 20:12   

wiec tak mam jeszcze 17 lat:) waze 66kg i mierze 168cm,niestosowalam zadnej diety poprostu jadalm mniej 3 razy dziennie cwiczylam i trenowalam w czasie glody pilam wode lub owoce.pilam goszka i zielona herbate.zwykly chleb zastepuje grahamem nismaruje kanapek maslem,nieslodze i to by bylo wszystko:) raz pamietam robila dietye kapusciana ale jest okropnaaa;/;/ fujj wytrzymałam na niej pol dnia;/:(

aniołek 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Czw 17 Kwi, 2008 15:50   

Dziewczyny trochę odbiegnę od tematu macie coś takiego że jak np. przychodzicie do domu musicie zajrzeć do lodówki nic nie biorąc z niej?

szczypta_cukru 
Dietowa szycha

Wysłany: Czw 17 Kwi, 2008 17:55   

u mnei zalezy gdzie lodówka stoi

u siebie w domku (teraz u mamy) to był stały punkt każdego przejścia przez kuchnie :tongue:

a teraz to mi sie nie chce schylac :grin: :fun:

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 4 razy

Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008 07:19   

Kurczę u mnie jest tak, że nawet do kuchni nie muszę wchodzić i już mogę zajrzeć do lodówy., która stoi w samym rogu zaraz przy wejściu. Ale od wczoraj nie zaglądam do niej bo jest tam wiecej zakazanych rzeczy niż tych zdatnych do jedzenia.

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Pią 18 Kwi, 2008 12:59   

Ja nie zaglądam wogóle do lodówki

Odpowiedz do tematu