Ciesz si eze powoli chudniesz,to dluzej zachowasz efekty.Przy szybkiim spadku wagi czesto jest efekt jojo.Ja tez wole wolniej chudnac,wiem ze to co strace juz nie wroci.
Zgadzam się w stu procentach! Przynajmniej chudniesz zdrowo. Powodzenia!
Wysłany: Sob 16 Sie, 2008 14:33 Musze schudnąć 11kg
Hejka Dziewczyny!!
Strasznie mi smutno... Moja siostra zaprosiła mnie na wakacje do siebie tak gdzieś pare dni ..No więc ona jest ode mnie szczuplejsza... a ja szkoda gadać..
Najpierw się cieszyłam na ten wyjazd ale teraz .. miałam nadzieje że przez 3 tyg uda mi się zjść do przynajmniej 60 kg ale się nie udało.. Będzie mi strasznie głupio i wstyd z powodu swojego wyglądu...Nie wiem co mam zrobić w ciągu tyg nie uda mi się tyle schudnąć trzeba patrzeć realnie... Prawde mówiąc już mi się nie chce tam jechać... I dlatego aż tak się nie cieszyłam ze zgubionego 1 kg...Jak zobaczyłam że chudne tylko 1kg na tyg to dotarło do mnie że nie dam rady schudnąć...
Ostatnio zmieniony przez mila92 Nie 17 Sie, 2008 12:37, w całości zmieniany 1 raz
mila92 glowa do gory! chudniesz w najlepszym z mozliwych tepie...
lepiej chudnac powoli ale na stale niz 8kg w miesiac a po nastepnych kilku miesiacach wygladac tak jak przed dieta...
dajesz rade
u Ciebie na blogu napisałam, nie wiem czy czytalas... sprobuj tego moze akurat pomoze
Hejka!!
Już mi przeszło i dziś w niedzielne popołudnie wyjeżdżam trochę wcześniej niż planowałam ale cóż... już mi nic nie przeszkadza! Najpierw myślałam ze rodzaństwo wstydzi się m,nie ale jak by tak było ty by mnie siostra nie zapraszała...A kiedy schudne to schudne ważne żeby na długo został efekt DZiękuje za wasze wsparcie
Trzymam kciuki za dalsze odchudzanie. Miłej niedzieli.
Hejka!
Soeki ze tak długo nie pisałam ale jako tak wyszło... :-| Mam dwie wiadomości jedną dobra a jedną złą... Zaczne od dobrej mimo ze zrzuciłam 3kg to siostra zauważyła i była zaskoczona ale pozytywnie wię i ja sie jeszcze bardziej ciesze No i zła... Przytyłam 1 kg ważyłam 63 ale jeden przybył wiec jak narazie bez zmian i 64kg...
Obiecuje teraz częściej zaglądać papa trzywjcie się!!
P.S. Ostatni siostra miezyła mnie i okazało sie że przez wakacje urosłam 3 cm teraz mam 173 cm wzrostu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum