Witam ponownie... przenoszę się tutaj z mojego temaciku w dziale odchudzanie ;] A więc jestem Monika i mam 17 lat... 171cm wzrostu i 67kg żywej wagi bardzo mi się to nie podoba i chciałabym to zmienić (rok temu ważyłam 75 kg i nie chce tego powtórzyć - bardzo łatwo tyję, mam rodzinna tendencję )..... zamierzyłam sobie dietkę 1000 kalorii i ćwiczenie ... co o tym sądzicie?
dzisiaj moje śniadanie wyniosło (1 w domu + 2 w szkole) 347 kcal
obiad 500 kcal
i nie mogłam się oprzeć kukurydzy z puszki czyli kolejne 300 kalorii
razem daje nam to 1147kalorii (4 posiłki )
poćwiczę jeszcze sobie zaraz (100 brzuszków), dzisiaj miałam wycisk na w-f
POZDRAWIAM MIłE KOLEżANKI I ZAPRASZAM DO WSPóLNEJ WALKI
Wysłany: Pon 09 Lut, 2009 18:39
moniczka,
Ja się w sumie na diecie nie znam, ale widzę że słodyczy nie ma a to najważniejsze A więc dietkowo:) I jeszcze te 100 brzuszków Również pozdrawiam i trzymam kciukasy
to świetnie!! ważne, że nie schudłaś gwałtownie... wtedy waga nie wróci ;] ja w wakacje po odchudzaniu wtedy w czasie zimy schudłam 10 kg... a latem postanowiłam przeprowadzić dietę 10 dniową ... masakra nie dość , że po nie całych dniach wszystko mi się trzęsło to w gratisie dostałam prawie 6 kg .. nie dawno ważyłam 68 teraz musi być mniej mam nadzieję, że będziesz takim moim dobrym pozdrawiam
Wysłany: Pon 09 Lut, 2009 19:28
moniczka napisał/a:
Ty też z DS?
tak A konkretniej z L-cy
moniczka napisał/a:
boję się, że się potknę i znowu się zacznie powrót do 75 kg i obżarstwo słodyczami...
Ja też się boję o te słodycze najbardziej, przed chwilą mama wyciągnęła takie pyyszne wafelki w mlecznej czekoladzie z Niemiec Już trzymałam je w ręce ale mamusia na caaałe szczęście wyrwała mi je z ręki i wręczyła grapefruita Moniczka damyy rade
mama się sama pilnuje i walczy dzielnie z wagą .. mmmm a tato to trzeba go bardzo pilnować stara się , ale popełnia pełno dietetycznych błędów- złe nawyki ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum