dziękuję Słońce walentynki hmmmm samotnie u rodzin byłam, ponieważ nie mam z kim spędzać tego święta ale trudno .. a Tobie jak walentynki mijały ? kiedyś próbowałam tych ćwiczonek i wytrzymałam zaledwie tydzień ... to jest dla osób regularnych a ja taka nie jestem raz zrobię raz nie i już po cyklu a za niedługo ciotka ma mi oddać mój rowerek stacjonarny widzę , że podjęłaś nowy cel -1 kochana trzymam kciuki serduszko dla Ciebie
Pomogła: 7 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Nie 15 Lut, 2009 15:57
moniczka napisał/a:
nie mam z kim spędzać tego święta ale trudno .. a Tobie jak walentynki mijały ?
JA też z rodzinką... Drożdżóweczki piekłam sobie i z tego żealu że sama spędzam walentynki Zjadłam sobie je.... oczywiście nie wszystkie
moniczka napisał/a:
kiedyś próbowałam tych ćwiczonek i wytrzymałam zaledwie tydzień ... to jest dla osób regularnych a ja taka nie jestem raz zrobię raz nie i już po cyklu
no ja też do regularnych nie należe ... ale jak jest nas kilka to zawsze jedna na drugą żeby ćwiczyła i od razu bierzesz się do ćwiczonek Ja właśnie zrobiłam takie ćwiczonka co Śłodyczomaniaczka pokazała i jescze czekam mnie a6w i koniec na dziś
moniczka napisał/a:
kochana trzymam kciuki
ja za ciebie też
ja od jakoś pół roku może więcej nauczyłam swój brzuch tak, że o 17 maksymalnie jem ostatni posiłek i nie jestem już głodna chyba, że jestem w gościach to musze coś zjeść ... ale zazwyczaj 17 i koniec
oj ciężko z tym było - wzięłam przykład z mam, która tak robiła. w wakacje planowałąm posiłki co kilka godzin i ostatni o 17 , ponieważ jadłam bardzo nie regularnie .... było bardzo ciężko i czasami też mi się zdarza jeść trochę później jak wracam o 17 do domu... ale musisz mu powiedzieć stary starczy to już ta godzina i się przyzwyczai tak jak mój
Pomogła: 7 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Nie 15 Lut, 2009 18:34
Cytat:
w 3 matura za 3 miesiace a ja sie nie ucze Ale dam rade:D Matura to bzdura
mój brat też w tym roku pisze mature ale jest w 4 technikum wiec liczy jeden roczek więcej I też się nie uczy I cały czas mówi że... MATURA TO BZDURA. Ci tegoroczni maturzyści chyba tak już mają
Ale nie masz się co martwić napewno bedzie dobrze
moniczka, a ty jesteś w 1 czy 2 LO???
Wysłany: Nie 15 Lut, 2009 18:40
mila92 napisał/a:
Ci tegoroczni maturzyści chyba tak już mają
Też będziesz tak mówic
mila92 napisał/a:
Ale nie masz się co martwić napewno bedzie dobrze
Mam nadzieję bo jak nie zdam to......... Nawet nie chce tak myśleć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum