Myślę, że powinnaś dodać więcej warzyw i owoców i PRZEDE WSZYSTKIM śniadanie! po całej nocy organizm jest spragniony jedzenia, nawet jeśli Ty uważasz, że nie jesteś głodna. Śniadanie to "paliwo" na cały dzień dla ciała, ale także dla umysłu(!) - naprawdę; mózg, zby dobrze pracować potrzebuje rano dawki witamin w postaci posiłku. Dlatego unikaj dni bez śniadań
Pomogła: 7 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 15:40
Hejka!!
Właśnie stanełam na wage a tu już 63.5kg wiem że to tylko o 0.5 kg mniej ale najważniejsze jest to ze normalnie zmieściłam się swobodnie w spodnie o 2 rozmiary mniejsze niż dotąd nisiłam nie wiem jakim cudem!!! a do tego mój brzuch ma już 4 cm mniej :-D
Wysłany: Czw 04 Wrz, 2008 19:04 Droga do celu... Czyli do 54 kg!!!
hejka!!
uuu długo mnie tu nie było.. Ale mam zamiar to nadrobić musze was poinformować że waże tyle samo czyli 64kg a to prez to że zaczełam normalnie jeśc od czasu do czasu jadłam nawet pizze z czego nie jestem dumna.. Nie ćwiczyłam bo nie miałam czasu a o 12 w nocy już nie miaam siły więc nici z biegania... ale teraz wracam na łano odchudzających zaraz lece biegać chociaż 30 min papa trzymajcie się
P.S. Ostatni siostra miezyła mnie i okazało sie że przez wakacje urosłam 3 cm teraz mam 173 cm wzrostu
Nie, nie czepiam sie, bo moze tak wygladac. Nie znam Cie, nic o Tobie nie wiem, dlatego zadaje pytania, w sumie Ty sama znasz siebie najlepiej.
Ok, ale obiecaj, ze jezeli w dalszym ciagu bedzie Ci przybywac centymetrow wzwyz, wezmiesz to pod uwage i moze da sie granice kilogramow, ktora wyznaczylas, przesunac nieco w lewo
Rozumiem, ze chcesz wygladac jeszcze ladniej niz obecnie, dlatego jedyne, o co Cie prosze, to rozwazne odchudzanie. Twoj organizm potrzebuje bowiem teraz wiecej skladnikow odzywczych ( kalorii rowniez ), niz nasze :-D
Pomogła: 7 razy Wiek: 20 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 1565
Wysłany: Sob 06 Wrz, 2008 11:50
Dobrze! Nie jestem jakąś zdesperowaną nastolatką która chce wyglądać jak wieszak chce po protu troszkę schudnąć i wyglądać w miarę dobrze Jak dojde do winiosku ze już wystarczy to koniec z rzucaniem kilogramów
P.S. Schudłam kilogram w 2 dni i waże 63 kg
Wysłany: Wto 09 Wrz, 2008 15:16 Droga do celu... Czyli do 54 kg!!!
Hejka!
Zamierzam od dzisiaj regularnie pisać co zjadłam więc tak :
Śniadanie
~ drożdżówka z kaszą gryczaną i szklanka herbaty
Obiad:
~bułka z pasztetem i pomidorkiem szklanka zielonej herbaty
Kolacja:
~hmm zobaczymy
~już wiadome 4 wafle ryżowe z posiekanymi 2 pomidorkami
troche zbyt tuczące drożdżówka i bułka ale skończyło mi się pieczywko chrupkie zaraz ide na zakupki
Do tego 2 szklanki zielonej herbaty mam zamiar dorzucić jeszcze z pare liwek i ze 2 szklanki zielonej herbaty (chyba sie od niej uzalezniłam bo normalnie piłabym ją litrami )
Przez ostatnie 3 tyg podarowałam sobie diete czego bardzo załuje bo juz było by poniżej 60 kg ale nic za błdy trzeba płacić
Wysłany: Sro 10 Wrz, 2008 15:27 Droga do celu... Czyli do 54 kg!!!
Więc tak dzisiaj zjadłam :
Śniadanie
-2 kromki pieczywa chrupkiego z 4 plasterkami pomidora
-szklanka herbaty
Obiad:
-zupa krupnik (1 porcja)
-1.5 ziemniaka z 1 kawałkiem gotowanej rybki ( drugie danie zjadłam godz pózniej niz zupkę
Podwieczorek:
-jogurt truskawkowy duży
Kolacja:
- 1 bułka z 2 plasterkami sera żłótego
Ostatnio zmieniony przez mila92 Sro 10 Wrz, 2008 18:55, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum