Wysłany: Wto 05 Cze, 2007 07:10 [zlecę] artykuły o dietach
Szukam osoby, która napisałaby dla mnie kilka obszernych artykułów o dietach odchudzających i dietach na przytycie (zaczynając od diety Herbalife). Proszę o ceny za 1800 znaków ze spacjami na PW. Jeśli chodzi o termin to najlepiej do końca czerwca. Proszę także przedstawić proponowany szkic, tzn. co by się w nich dokładnie znajdowało, ponieważ najlepiej będzie jeśli wszystkie będą pisane wg tego samego schematu, czyli najpierw np. definicja danej diety, potem wypisane w punktach kto może ją stosować, kto nie, co jeść itp. Chciałabym, aby osoba, która się zdecyduje, była w stanie ładnie to rozplanować.
Oczywiście, że nie. O szczegółach dowiedzą się wyłącznie osoby zainteresowane. Nie wiem, czemu widzisz w tym problem.
Cytat:
watpie zeby ktokolwiek byl zainteresowany
Na innych forach po prostu kontaktują się ze mną. Nikt nie komentuje tego na forum ogólnym i nie wypytuje się o szczegóły, bo w tego typu ofertach się tego po prostu nie robi.
W pierwszej wiadomości jest wystarczająco dużo informacji na ten temat.
Ogłoszenie jest znowu aktualne. Niestety osoba, która się wcześniej do tego zgłosiła, nie była w stanie wywiązać się z terminów i chciała zapłaty z góry za coś, czego nie zaczęła nawet robić.
Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć, że strona z dietami już została stworzona i jak ją uzupełnię, podam jej adres i będzie możliwa reklama na niej w ciekawej formie. Zajmuję się m.in. tworzeniem i pozycjonowaniem stron w wyszukiwarkach, dlatego już po tygodniu od zaindeksowania tej strony przez Google są na nią wejścia pod frazami związanymi z dietami Z tego względu zależy mi na dość szybkim dodaniu opisów kilku diet, ponieważ samej zajmie mi to trochę dłużej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum