Wysłany: Sro 11 Maj, 2011 10:43 Zabieram sie za diete!
Zamierzam schudnac.
A tak poza tym pozwolcie, ze sie przedstawie. Czesc! Mam lat 20+, jestem plci zenskiej, imie i adres do wiadomosci redakcji. Pale okolo 20 papierosow dziennie, chcialam rzucic, potem juz mi sie odechcialo. Nie mam objawow choroby alkoholowej. Ogolnie nie narzekam na zdrowie. Chyba wszystko ze mna w porzadku poza tym, ze mam sporo kilogramow nadwagi, nie pytajcie ile - waga zniknela z mojego domu juz pare lat temu. I wcale nie jestem nadwrazliwa modelka naprawde blisko mi do setki...
Rok temu mialam jakies 75 kilogramow i rozmiar 42 z zcego bylam zadowolona. Potem zaczelo sie zajadanie stresu. Do tego tabletki antykoncepcyjne ktore spowodowaly ze napuchlam jak balon. Koniec! Zamierzam prowadzic radosny i aktywny tryb zycia, spedzac wiecej czasu nad soba i zmienilam tabletki. Teraz waga ma juz leciec w dol. Zaczelam prowadzic bloga i bede czesto zagladac na forum. Pozdrawiam wszystkich!
Cześć cześć niestety znam z autopsji sprawę napuchnięcia po tabletkach anty. Całe szczęście, że zmieniłaś. Ja się obawiam, bo teraz zacznę brać nowe tabletki i naczytałam się w necie, że kobiety po nich tyją trzymam kciuki i mam nadzieję, że będziesz dzielnie z nami walczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum