Wysłany: Sob 14 Cze, 2008 20:53 witam wszystkich kolejny grubasek do odchudzania :)
Witam wszystkich serdecznie jako nowicjusz.
Cóż postanowiłam że muszę schudnąć i pozbyć się tłuszczyku a trochę się już go nazbierało,
zaczęłam dietkę i ,ćwiczonka już tydzień temu czyli 07/06 i pomalutku idę do przodu, ale najważniejsze jest to że widać efekty,
Mam nadzieje że mogę liczyć na wsparcie bo razem się chudnie przyjemniej.
z góry dziękówka.
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7088
Wysłany: Sob 14 Cze, 2008 21:19
hej Promyczek może więcej szczegulików-wzrost waga dietka,ćwiczonka-te sprawy ,a na nasze wsparcie możesz liczyć-odchudzimy Cię tu kobieto na szczypiora i lasencję,co wolisz pisz ,jak Ci idzie i
Promyczek witaj bardzo serdecznie na forumku. Zakładaj blogaska i bedziemy mogły Cię odwiedzać. Napisz na jakiej dietce jesteś,ile ważysz,wzrost itd zawsze bedzie łatwiej sie rozeznać.
Powodzonka!
Moje szczególiki 27 lat wzrost to 165 cm waga startowa to aż 98,5 kg jeny aż z przerażeniem to pisze ważyłam się 07/ 06 i teraz kochane ludki po tygodniu dietki i ćwiczeń dwa razy dziennie. Wchodząc na wagę wczoraj rano waga pokazała ładne 95,4 kg. Ależ byłam zadowolona :)
a dietka
jem prawie wszystko tylko w mniejszych ilościach niż jadłam poprzednio no i częściej czyli min 4 do 5 posiłków dziennie max. zero słodyczy, i lekko 1,5 litra wody mineralnej dziennie
Zrezygnowałam ze smażonych potraw, jak już coś pichcę, a uwielbiam gotować to tylko na parze!!!!!
a jeśli chodzi o ćwiczonka do najpierw zaczynałam tak ok 20 min rano i wieczorkiem, a teraz ćwiczę tak około po 40 min rano i wieczorkiem.
najpierw gimnastyka na rozgrzewkę, potem brzuszki, domowy step na schodach i skakanka na ogródku :)
i widać przynajmniej efekt.
o właśnie dobra myśl z tym suwaczkiem :-D
potworze wieczorkiem albo rano
mam jedno pytanko?
czy może zna ktoś ciekawe przepisy do gotowania na parze ?
i ewentualnie smaczne sałatki owocowe lub warzywne?
Pomogła: 11 razy Wiek: 34 Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 6046
Wysłany: Wto 17 Cze, 2008 07:29
promyczek, na pierwszej stronie jest dział ZANIM ZACZNIESZ KORZYSTAĆ Z FORUM i tam jest temacik JAK ZROBIC SUWACZEK ,rob kolejno tak jak tam pisze i będziesz miała piekny suwak
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum