kobietki tylko sie przywitam, bo to już późna pora jak widzę oczka się same zamykają ale nareszcie po urlopie w domku no i wiecej czasu dla forum będę mieć. :-D :-D
dziewczyn niewiem czy to prawda ale słyszałam ze ocet jabłkowy zmiejsza apetyt :hmmm:czy któras moze próbowała
Tak, na mnie przynjamniej tak działa zmniejsza się łaknienie, wogóle ocet jabłkowy ma wiele pozytywnych zalet, ja biorę w tabletkach (teraz mam przerwę bo mam antybiotyk), ale zaraz po kuracji biorę dalej ocet.
Poczytaj w necie jest wiele informacji o occie jabłkowym.
Witam Magdziołek też gdzieś o tym czytałam moja znajoma nawet piła ten ocet ale 100% z jabłek ponoć poprawia trawienie i spala też tkankę tłuszczową
z tego co się orientuje to jakąś miksturę się robi z tego do picia rozcieńcza się z większa ilością wody, jedna łyżka chyba na szklankę wody jakoś tak ale nie jestem pewna
Teraz połykam tabletki, ale właśnie robię sobie swój-"domowej roboty" ocet jabłkowy. Jeszcze kilka dni i będzie gotowy-więc zobaczę jak to się będzie pić.
ja robiłam według przepisu:
Kilka jabłek trzeba wymyć i pokroic razem z gniazdami i skórką,wrzucic do słoja i zalać przegotowaną wodą na 1 szkl. przeg. wody 1 łyżka cukru przykryć ściereszką i odstawic na ok. 3 tygodnie.
Jak przestanie się burzyć mam zlac w butelki (przecedzić) i przechowywac w chłodnym miejscu.
Jeśli chodzi o picie na poprawe metabolizmu to czytałam taki przepis:
dwa razy dziennie przed posiłkiem szklanka ciepłej wody 1 łyżka miodu- to rozpuścić i dodać 1 łyżkę octu jabłkowego.
kochane kobietki pochwale sie czymś co i przyznam szczerze mi robi wielką radochę, pamiętacie pewnie jak mówiłam że kupiłam sobie ciuszki o rozmiar mniejsze a dokładnie z 46 na 44 a teraz SAMA JESTEM W SZOKU wchodzę bez problemu w ROZMIAR 40 , co prawda nie leży jeszcze tak jak powinien ale to trzeba jeszcze dopracować !!!!!
Dziękuje wam oczywiście za Wasze gratulacje które mnie bardzo dopingują aby dalej zrzucać tłuszczyk :) bo tak prawdę mówiąc dzięki Wam to jestem na diecie już dwa miesiące.
Jeny ja tak długo nigdy nie wytrzymałam na żadnej diecie.
no i mam nadzieje że dalej za mnie kciukasy trzymacie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum