Ja polecam dietę niełaczenia :) jestem na niej od paru tygodni i efekty są, choć pomału ale przynajmniej bez jo-jo :) Ale podoba mi sie proteinowa i sie zastanawiam coraz częsciej nad zminą :) A ile masz wzrostu?
Mam około 165 cm . A możesz mi opisać tę dietę niełaczenia?:) Chętnie bym z niej skorzystała:) No bo w sumie im więcej pomysłów tym lepiej:D Ja stawiam na picie dużej ilości wody... Także przed każdym posiłkiem wypijam szklankę wody. Dzięki temu mniej jedzenia mieści się w żołądku :D
Witam, myślę że woda w każdej diecie i po niej jest podstawą , trzeba pić min 1,5 l wody dziennie, to oczyszcza nerki i cały organizm nawadnia, poza tym z mojej diety zalecana sprawa (z proteinowej) , każdy powinien codziennie bez wzgledu na wagę , odchudzanie itp. zjadać 3 łyżki stołowe otrąb owsianych- dlaczego? bo one osadzaja się w jelitach, poprawiaja ich perystaltykę, wchłaniają częściowo szkodliwe dla nas elementy z pożywienia i w sposób naturalny wydalane sa poza organizm . a tak w ogóle witaj na forum
Na samym końcu to będę jaaa
Aniutek, witam Cię bardzo serdecznie w naszych skromnych progach. Mam nadzieje, że znajdziesz tutaj to czego szuukasz i zostaniesz z nami na dłużej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum