Kolejny grubasek który próbuje a mu nie wychodzi Mam na imię Jacek mam 15 lat. Mam bardzo dużą nadwagę i z wami i dzięki waszej pomocy będę starał się ją zrzucić. Mam nadzieje że mi pomożecie. To tyle co mogę napisać o sobie
No dobrze to napiszę:
Jak już pisałem mam na imię Jacek mam 15 lat, w tym roku idę do ostatniej klasy gimnazjum. Mieszkam 20 km od stolicy Podkarpacia- wieś Przewrotne. Noszę okulary. Hmm lubię grać na komputerze. Lubię oglądać piłkę nożną oraz w nią zagrać. To tyle.....jak chcecie wiedzieć więcej to jeszcze pytajcie
Hmm co do mojej diety: staram się jeść po prostu jak najmniej, od niedzieli czyli od kiedy do was dołączyłem jak i wcześniej jadłem po jednym posiłku dziennie prawie że- był to obiad i coś wieczorem. W niedziele jadam dwa dania i to raczej jest na cały dzień. No cóż piję często słodką wodę i jem dużo słodyczy- czyli to na pewno muszę ograniczyć albo zapomnieć o tym. Z ćwiczeniami jest najgorzej jeszcze trzy tygodnie temu biegałem dość dobrze- robiłem sobie tą kondycję- koledzy zaaplikowali mi porcję dużego treningu, ale miałem kontuzję nogi- walną z metra z dużą siłą w boisko asfaltowe i musiałem przerwać bieganie- przez dwa tygodnie nie pokazywałem się na boisku i teraz mam fatalną dyspozycję. Staram się robić brzuszki a z tym też marnie- 20 czy 30 dam radę zrobić ale później się męczę i w ogóle bolą mnie mięśnie brzucha. Macie jakieś ćwiczenia? Możecie coś doradzić?
jeden posilek dziennie to za malo-5 malych posilkow co 3-4 godziny.Jedz owoce,warzywa,jogurty.
Slodkie picie i slodycze mozesz odstawic-one sa najgorsze.Poszukaj u nas na forum,sa rozne cwiczenia,moze ci sie cos spodoba.Brzuszki zacznij powoli nie tyle na raz.Mozesz dwa razy dziennie po 15 zrobic na przyklad,a potem zwiekszac ilosc.
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 22:02
Zgadzam się z Agnieszka71, nie chodzi tylko o to aby ograniczyć ilość spożywanego jedzenia, ale by to zrobić z głową. No i podjadając słodycze to możesz nawet zrezygnować całkiem z posiłków, a i tak waga będzie stała. Odrzucenie pustych kalorii jest podstawą sukcesu :-|
A co do ćwiczeń - to muszę przyznać, że każdy przy brzuszkach przeżywa ciężkie chwile. Mogę tylko ci życzyć wytrwałości, a zobaczysz po kilku dniach ćwiczeń będzie lepiej
Kolejny facet na forum. Super !!! Oby tylko nie zrezygnował. oleksy15 jak będziesz grzeczny, to możesz się uważać za mojego brata (zawsze chciałam mieć). Będę Cię pilnować i motywować, a ty za to będziesz sie codziennie spowiadał. Umowa stoi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum