Cześć
Zaczynam odchudzanie
mam 172 cm i ważę 75 kg chciałabym zrzucić ok 10 kg :)
mam nadzieję, ze mi się uda, bo trzeba się wbić w jakaś sukienkę na wesele
ja też witam
powodzenia w odchudzaniu,trzymam kciukasy!
ps: ooooojjjj ja ja sobie przypomne moja suknie slubna,rozmiar 36!!!!!!!!!!!!!!! mialam 47 kilo,matko juz pewnie nigdy tyle nie bede miala.a przed slubem jeszcze mi zbierali po bokach bo schudlam ze stresu na 45,ale szybko po weselu wrócilam do 47 hihihi w tym zawsze bylam dobra.dzieki za odświerzenie wspomnień
Dieta? w sumie to po prostu zacznę jeść regularnie i odstawię wszelkie słodycze i słodkie napoje. Będę jadła więcej warzyw i owoców a no i przede wszystkim więcej ruchu ;) jak to nie zadziała to wtedy pójdę do jakiegoś dietetyka ;)
coś o sobie? hmm... no wiec jak widać po boku mam jeszcze 18 lat, ale to jeszcze tylko przez 3 tygodnie ... interesuje się kulturą gejsz (co widać na avatorze;) ) studiować chciałabym fizjoterapie aby móc pomagać innym ;)
to chyba takie najważniejsze informacje ;)
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sob 26 Lip, 2008 20:57
Zoja, powiem Ci szczerze, że nie miałam wagi kilka lat i jak zobaczyłam 84 to się zgięłam A już ze 2 kg zrzuciłam. No i te 60 to pamiętam że i tak wydawało mi się sporo, bo po urodzeniu dziecka było 50 i nie wyglądałam za chudo mam strasznie drobne kości chyba. Teraz zobaczymy jak będzie, bardziej zależy mi na mięśniach czyli waga niekoniecznie będzie szła w dół ale muszę ujędrnić ciało.
gufinka, ja ważyłam 82 kg ale w marcu tamtego roku zaczęłam sie odchudzać i zjechałam do czerwca do 75 kg a później zaczęły się wakacje i już zabrakło ambicji do odchudzania a teraz wybieram się z chłopakiem na wesele, a poza tym studniówka w tym roku szkolnym a więc stwierdziłam, ze należy znów sie za siebie zabrać żeby jakoś ładnie wyglądać w sukience
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum