Zalogowałam się już w zeszłym tygodniu ale dopiero teraz daje znać że żyję
Chciałabym schudnąć kilka kilogramów i myślę, że może tak będzie mi łatwiej. Od momentu kiedy się tu zarejestrowałam schudłam troszkę .
Mam 160 cm wzrostu i obecnie 59,5 kilogramów i te 4,5 chciałabym zrzucić. No zobaczymy jak to będzie. W każdym bądź razie witam cieplutko wszystkich
madena- te 4,5 kg to jak małe piwo przed sniadaniem :-D
Jak sie postarasz to zgubisz w 2 tygodnie, ale czy Ty napewno masz ten problem. Na moje "oko" to Twoja waga jest zupełnie prawidłowa.
niby mieszczę się w normie, ale nie czuję się z tymi kilogramami dobrze. Odkąd rzuciłam palenie nie mogę się ich pozbyć . I teraz jak po obiadku nie palę papieroska to zjadłabym sobie coś słodkiego, a to jest niewskazane. Wiem że dla niektórych to mało ale mam z tym problem bo ja po pierwsze kocham słodycze, po drugie fast foody a po trzecie jeszcze wchodzi podjadanie. Wiem to zabójcza mieszanka i jeśli nie będę się kontrolować to niedługo musiałabym zgubić 15 kg. Dlatego chce ważyć tyle co ważyłam prawie zawsze. Niestety tendencje do tycia mam przekazaną genetycznie, moi rodzice są okrągli i brat w sumie też. Poza tym pracuje do 16-tej i jak wracam do domu i robię obiad to robi się już 18-sta. Mam nadzieję, że z Wami dam radę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum