Wysłany: Pią 07 Maj, 2010 09:12
dziękuję za tak miłe powitanie, jak tylko tu weszłam i poczytałam troszkę o Was,zauważyłam że jesteście bardzo sympatyczne i to miejsce jest jakieś inne ,niż podobne miejsca
coś o mnie...
mam 31 lat i troszkę nadwagi,której chciałabym się pozbyć
obecnie ważę 77 ,przy wzroście165,a chciałabym dojść chociaż do 65 kg,z taką wagą czuję się najlepiej ,mam nadzieję ,że z wami uda mi się ,chociaż czasem brakuje mi motywacji
czy chociażby wsparcia najbliższych
aaa najbliżsi ...
więc tak-mąż i dwójeczka :syn i córa: 9 i 5 lat-po nich to zostało mi tu i tam zbyt wiele
nie ukrywam ,że szukam tu osób ,z którymi mogłabym popisać ,pośmiać się czy zwyczajnie pogadać ,a widzę, że to jakieś magiczne miejsce-wszyscy tacy sympatyczni,i chciałabym poznać was lepiej
tylko nie umiem jakoś zainstalować takiego miernika jak wy macie-z żadnej stronki nie chce wejść,popróbuję jeszcze ,może się uda
Orzeszku fajnie, ze z nami jestes i na pewno znajdziesz tutaj wsparcie, a ze jest tu u nas bardzo wesolo to fakt. Czasem az z tego smiechu ja tu placze taki ze mnie beczliwy Owiec
Zaloz swoj blog i pisz co tam u Ciebie na co dzien, a na pewno bedziemy do Ciebie wpadaly zeby zwiekszyc Twoja motywacje i na pewno Ci sie uda!
A suwaczek sprobuj z tej stronki http://straznik.dieta.pl/ . Jest calkiem latwa instrukcja i mysle, ze szybko pojmiesz co i jak. Jakby co to pytaj.
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Pią 07 Maj, 2010 09:38
orzeszku nie martw się-już my cię zmotywujemy i popędzimy do roboty aż się zdziwisz! widze że suwaczek nie działa
to jest miejsce w sam raz dla Ciebie ,może załóż sobie blogaska i zostań z nami na dłużej? nie tylko w odchudzanku ,ekipa jest po zbóju -sama zobaczysz i zapraszamy
Witam, witam, widze ze dotarłaś już do nas i na nasze wpisy, więc odpowiadam na pytanie , na moich wpisach ok 2 strony wstecz zamieściłem charakterystykę tej diety do pobrania w pliku zip. Jeśli Cie zainteresuje , pytaj , pomogę jak by co ... ach no i pozdrawiam oczywiście,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum