WITAM WSZYSTKICH PODOBNIE JAK WY CHCĘ SCHUDNĄĆ NARAZIE SCHUDŁAM 17 KILO A CHCĘ JESZCZE 10 MOJA WAGA TERAZ STANĘŁA W MIEJSCU MOŻE PORADZICIE MI JAKĄŚ DIETĘ PO KTÓREJ WIDAĆ POSTĘPY.POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
witam Cie miki, na forum wielkie gratulacje za zgubienie tych 17 kg. Mysle ze jak juz sie tyle udalo Ci zgubic to chyba wiesz jak sie uporac z tymi 10 :)
Witam cie miki! To super ze tyle schudłas. to naprawde bardzo duzo. to dla ciebie to 10 kg. to powinna byc pestka a czasem tak bywa ze waga fajnie spada i zatrzymuje sie w pewnym momencie. Wydaje mi sie, ze sama wiesz co działa na ciebie najbardziej i raczej rob to co zawsze mozesz njedynie zwiekszac stopniowo porcje cwiczen. Najgorsze co bys mogła w tej sytuacji zrobic to sie poddac. trzeba ten czas poprostu przeczekac. pisz oczywiscie co u ciebie i nie poddawaj sie trzymam kciuki. uda ci sie napewno.
A ile teraz wazysz?
monika22 hej no mam plan od nowego roku przyłożyć się i schudnąć a obecnie ważę 72kg..jestem nowa podpowiedzcie mi jak mam otworzyć swoje posty bo mam informacje jak wchodzę że mam nieprzeczytane posty i nie bardzo wiem jak to zrobić jak ktoś wie to piszcie.pozdrawiam wszystkich i życzę zgubienia kilogramów w nowym roku.
miki SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU!!!!!
ja tez jestem tu od niedawna i niestety wszystkiego nie wiem. w tej sytuacji musza ci pomóc inne dziewczyny. Tutaj jest naprawde super i z nami napewno bedzie ci łatwiej. ja sie biore do roboty od poniedziałku wiec przyłaczaj sie do nas. Najlepiej pisz swojego bloga wtedy sama sie badziesz kontrolowac. A jak tam plany na sylwka? idziesz gdzies? ile wogóle masz latek?
kochani kto mi podpowie jak zrobić by u mnie też pokazywał się ten kolorowy paseczek to chyba suwaczek nie piszcie i wszystkim życzę gubienia kilogramów w nowym roku zaczynamy od poniedziałku nie .
witam was dziewczyny dzisiaj.no to od poniedziałku zaczynamy a dziś i jutro sie przygotowujemy do dietki m.ż. czyli mało żremy i do tego ćiczenia ,ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia może damy rade.pozdrawiam was wszystkich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum