Serdecznie witam wszystkich. Mam nadzieję że zaaklimatyzuję się w grupie forumowiczów.Niewielu chyba facetów przyznaje się do porażek z wagą, ja umiem.
Od kilku dni poznawałem teorię na temat diety proteinowej ... i doszedłem do wniosku że to może być to. Sam wielokrotnie próbowałem rożnych sposobów, i zawsze niszczył wszystko efekt jo-jo. Ta dieta moim zdaniem rokuje nadzieję , jest przemyślana do końca i co najważniejsze , sprawdzona. Postanowiłem od przyszłego tygodnia przystąpić do diety. Zgłoszę oczywiście początek i.... będę liczył na dobre rady i wsparcie.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów - nie dajcie się
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Pią 19 Cze, 2009 20:46
JAZOO, i serdecznie zapraszam do nas-mam nadziejże że zostaniesz na dłużej -napisz coś o sobie abyśmy mogły poznac Cię lepiej a na wsparcie możesz liczyć
Serdeczne dzięki wszystkim wytrwałym członkom forum. Już się cieszę że w zacnym towarzystwie przyjdzie mi walczyć. . Spodziewam się że z biegiem czasu będę lepiej opisywał swoje doświadczenia i te dobre i te złe .
Co do bloga - obawiam się że nie podołam czasowo, ale spróbuję, może ktoś mi dopowie co, jak i gdzie ?!
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 2101
Wysłany: Pon 22 Cze, 2009 13:01
Jazoo witaj.
JAZOO napisał/a:
Co do bloga - obawiam się że nie podołam czasowo, ale spróbuję, może ktoś mi dopowie co, jak i gdzie ?!
w temacie LUDZIE LISTY PISZĄ,napisz swój blog
załóż swój temacik i gotowe,opisuj w nim jak Ci idzie dietka,co jadasz,czy ćwiczysz itp.
Tym że tu większość bab się nie przejmuj,bo głowę daję,że wśród gości nas odwiedzających jest spory procent płci męskiej
Trzymam kciuki za wytrwanie przy dietce i życzę osiągnięcia zamierzonego celu
Myślę że nie ucieknę, to nie na tym polega żeby poszczuć i zniknąć. Mam teraz ważny komunikat :
"Ogary poszły w las...." czyli od dzisiejszego poranka rozpocząłem dietę proteinową....
Na razie jedynym objawem mojej diety jest szaleństwo kota zakładowego, który normalnie śpiąc przy moim komputerze nie robił nic, jednak dzisiaj - mój Boże, chyba do tych protein zakupię szafę pancerną
Tymczasem pozdrawiam cieplutko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum