Witam mam na imie Paulina i od 2 dni przesiaduje na tym forum :-D bardzo mi sie tu spodobało więc zostaje na stałe
Kilka słów o mnie: mam 18 lat, 180 cm wzrostu no i waże 79 kg niestety wiele eksperymentów dietowych za mna (diety cud, kopenhaska, south beach, kapuściana itd.) tym razem postanowiłam nie cudowac z dietami tylko przeszłam na zdrowe MŻ + RD (mniej żreć i ruszyc du**e) mam nadzieje że tym razem z Waszą pomoca uda mi się! trzymajcie kciuki za mnie ja za was też mocno trzymam :-D
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 8990 Skąd: Jarocin
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 12:47
karnita, na wsparcie możesz liczyć no i zapraszam do częstego pisania,bo bardzo lubię Twoje pościki czytać no i już pisałam ale powtórze Twój ava mnie rozwala na maxa i od razu się uśmiech na twarzy pokazuje
Fajnie,że z nami jesteś i trzymam kciuki za dietkę
a ja z tym ava mam skojarzenie z serialu Ally Macbeel albo jak sie to pisze-jak ona widzi to dziecko tanczace.Wiecie o co mi chodzi??????????????
Witam na forumku karnita,powodzenia w dietkowaniu i trzymam kciukasy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum