Witajcie!
Mam 23 lata. Postanowiłam zrzucić kilka kilogramów, gdyż niechcący przytyłam i kiepsko się z tym czuję. Nie zamierzam katować się dietami cud tylko zmienić sposób żywienia, poćwiczyć.
Mam nadzieję, że pomożecie.
a i zaznaczę, że muszę pić pół szklanki piwa co drugi dzień - zalecenie lekarza
Wzrost 173cm
Waga 65 kg
za dużo tłuszczyku na brzuszku, na pupie i na udach
reszta ok
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro 23 Lip, 2008 07:27
Kreskoowka, ja mam 175 i tak myślę, że 60 byłoby idealne bo mam drobną budowę i nawet przy wadze 50 nie byłam chuda ale bez przesady! Ja też ćwiczę bo przez wiele lat się zaniedbałam strasznie ale już jest dobrze a będzie coraz lepiej
waga może byłaby ok jakby była równomiernie rozłożona, a mi wszystko w pupę poszło i jest nie proporcjonalne do reszty, i jeszcze ten tłuszczyk na brzuszku okropieństwo
ale nie planuję schudnać 20kg tylko może 5 może 7 akurat na tłuszczyk
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Sro 23 Lip, 2008 09:42
Kreskoowka, masz racje. Kobiety teraz są coraz bardziej nieproporcjonalne bo konserwanty, różne inne świństwa i utwardzone tłuszcze odkładają się właśnie w tych najgorszych miejscach. Trzeba jeść odpowiednie produkty - węgle złożone, białko, ryby wędzone chude mięso itd...to pomaga w spalaniu tłuszczu.
No i witajcie. Im bardziej się staram ograniczyć jedzenie, tym mniej mi się to udaje. Wczoraj spędziłam dzionek na basenie, ale nie wiem, czy to coś dało
Może któraś z Was robi jakieś ćwiczenia lub robicie je wspólnie i mogłabym się dołączyć??
Aha i jeszcze jedno jak powstrzymać się przed podjadaniem bo to moja największa zmora....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum