Na poczatku nie bardzo wiedziałam co mam o sobei napisac dlatego tak krotko było :]
Tak wiec lat mam 20 wzrost 164 cm. Nigdy nie byłam szczupła osoba ale ostatnio cos a moze ktos ;) mnie popchneło do tego by cos z tym zrobic.
Moja dieta na poczatku była bardzo rygorystyczna a mianowicie jadłam mniej niz 1000 kcal dziennie ( co pozwoliło mi ruszyc z miejsca ) pozatym cwicze codziennie (aeroby ponad godzina) oraz spacery dłuuugie ;] teraz staram sie dodawac po trochu kcal do mojego dziennego zapotrzebowania tak aby nie było efektu jojo....
a wy jak zaczynałyscie?? co was motywowało a co nie??
Witaj Sugar mnie też motywuje forum (a raczej dziewczyny na forumku) oraz widok spadającej wagi a anty- motywatory to z pewnością widoki lub zapachy czegoś smażonego lub słodyczy
Witaj Sugar .
hMm. co mnie motywuje . ?
Oczywiście te wspaniałe forum i dziewczęta a nim piszące. .
Tak, tak cóż jeszcze . ? no i gdy waga idzie w dół. ;P.
Motywuje mnie prawie wszystko. ..
a nie motywują mnie słodycze i te różne świństwa dużo kaloryczne na półkach w sklepach. ! .. hmM. życzę powodzenia dalej i ja też się biorę do roboty.
zazdroszcze tego ze motywuje was wszytko :] mi czasem brak sił, checi i w ogole.
najgorsze jest to ze czesto nie chcemi sie cwiczyc chyba trzeba sie w to wciagnac i w jakis sposob pokochac:]
cały czas zadaje pytania ale co mi tam.... co was skłoniło do diety?? ( mnie to ze nie mieszcze sie w stare spodnie, oraz w pewnym sensie chłopak takie głupie troche ale zawsze to jakas motywacja)
jak długo jestescie juz na diecie??;] ja jak pisałam wczesniej od 3 tyg :]
no moze koniec tych pytan;] ale przez to mozna sie lepiej poznac :]
Wysłany: Sro 13 Sie, 2008 22:41
Cześć Sugar. Miło że do nas dołączyłaś. I od razu gratuluję tych 6kg. Super wynik
Ja również jestem na 100 kcal, ale dopiero od 2 tygodni. A co do motywacji? Oczywiście cudowne Forum. Ale najbardzie zmotywowało mnie to, że po powrocie z wakacji (wizyta u rodzinki ) nie zmieścilam się w spodnie, które kupiłam 2 tyg. wcześniej
Jeszcze raz powodzenia
Wysłany: Sro 13 Sie, 2008 23:38
hej dziewczyny;) ja jestem nowa na tym forum, zamierzam znów zacząć dietę.Jeszcze miesiąc temu przed wyjazdem na wakacje ważyłam 59kg, dwa dni temu po powrocie się zważyłam i przytyłam 4 kg;/ wcześniej w miarę rozsądnie sie odżywiałam, nie jadłam zbyt wielu słodyczy, niczego smażonego, od jakiegoś czasu nie słodzę herbaty kawy itp., ale przez ten miesiąc trochę przesadziłam ze słodyczami i rożnymi fast foodami, chociaż inni mówią, że nie widać tych 4 kg ale ja się z tym strasznie źle czuje poza tym moja wymarzona waga to ok 56 kg, mam 170 cm wzrostu, od jutra zamierzam jeść pięć małych posiłków dziennie ok 1000-1200kcal, mam nadzieję , że to pomoże , przyłącza się ktoś;d;d?;) trzymam za siebie kciuki i za Was też;)
szczypta_cukru, a nio krewniaczki hehe dziekuje za słowa otuchy :P zobaczymy czy wytrwam :] Tobie zycze tego samego choc świetnie Ci idzie jestem pełna podziwu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum