Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 19:28 odchudzam się!;)
Witam ponownie ;) kilka dni temu przedstawiłam sie w którymś temacie ale postanowiłam założyć swój ;) a więc mam 17 lat ,170 cm wzrostu, parę dni temu ważyłam 63 kg ale udało mi się zrzucić 1 kg w ciągu tych 6 dni;) przez te ostatnie dni starałam sie prowadzić dietę 1000kcal, czasami wyszło mniej a czasami więcej w granicach do 1200 kcal. Staram sie codziennie ćwiczyć ale czasami mi to nie wychodzi, czasami biegam, ostatnio zamówiłam sobie taka kołyskę do brzuszków, słyszałam , że jest dobra, tylko czekam aż przyjdzie;D Jeszcze na początku wakacji warzyłam59 kg ale podczas pobytu w Egipcie i w Holandii przytyłam o te 4 nieszczęsne kilogramy. Moja wymarzona waga to 54 kg, mam nadzieję, że z Waszą pomocą, wsparciem uda mi się to osiągnąć, zawsze razem jest łatwiej ! ;)
Wysłany: Czw 28 Sie, 2008 12:45
dziękuję Wam za miłe powitanie;) dawno mnie tu nie było ale jakoś nie miałam czasu nic napisać, z dietą idzie mi nawet dobrze ale zaliczyłam jedną wpadkę, pewnego wieczoru gdy wróciłam do domu zjadłam drożdżówkę z dżemem , cała drożdżówkę i to ok 22 :(
od jakiegoś tygodnia waga utrzymuje się w miejscu, ale mam nadzieję , że to się zmieni lada moment. od kilku dni codziennie ćwiczę. Wieczorem będę miała trochę więcej czasu to założę sobie bloga ;)
Wysłany: Pią 29 Sie, 2008 13:08
Kołysanka dziękuję i ja również trzymam kciuki ;)) jak na razie idzie mi dobrze ;) czuje sie jakaś taka lżejsza ale dziś mam grilla u koleżanki i nie wiem jak to będzie , mam nadzieję , że dam radę i nie zjem niczego czego nie powinnam ;)
Hejka lunaa91, widze ze wage i cel mamy praktycznie identyczny Napewno uda nam sie osiągnąć cel czekamy na relacje z dietki i opisywanie sukcesów. Trzymam kciuki papa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum