Wysłany: Sob 25 Cze, 2011 17:01 Moje upragnione 52kg...
Witam
Mam ogromny problem z wagą... Ona mi wszystko niszczy i utrudnia życie... Jestem starasznie gruba a tłuszczczuję w każgym miejscu.... Tważ wygląda jak duża salaterka a o brzuchu i innych częściach ciała już nie wspomnę...
Skończyłam Liceum i zamierzam iść na studia ale nie chce by każdy się ode mnie zrażał przez tuszę...
Dodam że kiedyś ważyłam 67kg ale schudałam do 51kg no i teraz waga wróciła niestety....
Teraz nie wiem ile ważę i jakie mam wymiary ostatnio ważyła mnie higieniztka w szkole i było 60kg ale teraz znów przytyłam i boję się stanąć na wadze... Potrzebuję pomocy wsparcia i codziennej mobilizacji. Wierzę że tu taką znajdę
Zastanawiam się nad dietą Dukana ale ja nie wytrzymam np. by nie zjaeść pomidorka w 1 fazie czy truskawki w 2 tak więc to raczej nie dla mnie....
DOdam że od 2 lat obiadów nie jadam tzn. jem ale np. jogurt czy jakieś sałatki.... ale zup kotletów kartofli czy takich tam nie... chleb tez przestaje jeść...
Hmm co jeszcze... a pije strasznie dużo zielonej herbaty i wody z cytryną no i co najważniejsze ćwiczę codziennie (oprócz niedzieli) tańczę zumbę ok. 1,5 godzinki to jest dle mnie idaalne troszkę sobie potańcze do muzyczki i od razu lepiej się czuję
CHcę założyć swój własny dziennik ale to chyba nie tu tylko w dziale ludzie listy piszą tak mi się wydaję
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum