Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 09:59 Heloł
Witajcie wszyscy. Jestem Ada, lat 16. Amatorka w odchudzaniu, która postanowiła ostro wziąść się za siebie, bo kiedyś trzeba. Wzrost ok. 177 cm, waga ok. 88 kg (podaję około, bo każda miara mierzy inaczej, a każda waga podaje inną wagę, acz mieszczę się w przedziale 175-177cm oraz 90-85 kg). Obecnie katuję się (oj, może za mocno powiedziane) dietą oraz zmieniam swój tryb życia na nieco bardziej zdrowy. Mam nadzieję, że mi się uda.
Pozdrawiam.
_________________ Bo w życiu chodzi o to by być trochę niemożliwym...
Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1710 Skąd: Wrocław
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 10:03
Ruby, witam kolejną wysoką dietowiczkę Odkąd tu jesteś dieta będzie największą przyjemnością i nie będziesz w stanie się od niej odpędzić tak jak i od nas
Ruby, witaj:) najtrudniejszy jest zawsze pierwszy krok, a u Ciebie widzę że juz 3 kg mniej, więc jak już się cos ruszyło to nie powinno być problemów. pozostaje tylko życzyć silnej motywacji i wytrwałości w dążeniu do celu!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum