jestem Pola i mam 19 lat. Postanowiłam przejść na dietę grupy krwi aby radykalnie zmienić mój sposób odżywiania się. Jestem studentką i jak się domyślacie jem co popadnie. I tak doszło do momentu w którym powiedziałam sobie stop i postanowiłam zacząć się porządnie odżywiać, zważając na fakt że kiedyś tego bardzo pilnowałam :)
Dlaczego dieta grup krwi? Powiem szczerze, że bywam w środowisku kolarzy gdzie ta dieta jest jak zauważyłam szczególnie popularna i naprawdę skuteczna jeśli chodzi o samopoczucie, stan umysłu itp. o figurze się nie wypowiadam ponieważ jak wiadomo oni ćwiczą całymi dniami więc ciężko żeby mieli problemy z wagą :)
Chciałabym poznać Wasze opinie co do tej diety, może parę rad:)? Chciałabym zrzucić z 2 kg nie więcej i czuć się lekko i zdrowo :) Nie szukam diety aby radykalnie schudnąć, ewentualnie troszkę wyszczupleć z brzuszka i boczków (to mój największy ból)
Ale się rozpisałam.. mam nadzieję że ktoś przez to przebrnie :) Aaa i bardzo proszę mi powiedzieć jak w tej diecie mogę zastąpić chleb (grupa B) ?:))))
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył: 20 Mar 2011 Posty: 113 Skąd: Telford UK
Wysłany: Sro 13 Kwi, 2011 20:27
Witaj Aeenima,
Radykalne zmiany w sposobie odżywiania wg mnie są niepotrzebnymi anomaliami wywołującymi potężny efekt jojo. Na co to komu potrzebne.
Jednak Ty wiesz najlepiej co Ci do szczęścia potrzebne i nie zamierzam Cię pouczać.
Wspomnę jednak, iż może lepiej krok po kroczku wprowadzać małe zmiany aby było łatwiej i aby efekt był trwalszy.
Pozdrawiam
_________________ Niech pokarm będzie Twoim lekarstwem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum