Witam serdecznie wszystkich jestem Marzena od dawna chciałam schudnąć ale nie mam takiej silnej woli aby temu podołać jednak znalazłam tą strone i może mnie jakoś zmotywuje do odchudzania ;) mam nadzieje że mi pomożecie dodam też że ostatnio przytyłam jakieś 3 kg ;(
Witaj Marzeno dobrze trafiłaś, tutaj wszyscy się wspieraja i nie tylko . Na pewno znajdziesz wiele informacji o dietach, sposobach żywienia i o ... dietowiczach . Na ten czas trzymam kciuki za powodzenie . Jestem ciekaw czy masz jakąś określoną diete , czy na razie to .. żywioł
Pozdrawiam i chcę dodać ze jeśli masz jakieś pytania, wątpliwości , a nie znajdujesz odpowiedzi , pisz smiało do kogokolwiek, tu się nikt nie będzie śmiał , czy kpił. Wielkich serc mamy tu zbiór w tym forum...
dziękuje bardzo za milutkie słowa ;D powiem wprost ważę teraz 70 kg a chce ważyć 60 ponieważ chce się dostać do mojej wymarzonej agencji a tam są takie wymagania zainteresowała mnie szczególnie ta dieta kopengaska czy jak to się tam pisze, koleżanka mojej mamy ją stosowała i schudła 8 kg ja też bym chciała spróbować ale nie mam tak silnej woli ;( niewiem co mam zrobic ;(
witaj Marzenka. Trzymam kciuki za zdrową, rozsądną dietę, a nie kopenhaską. Mowie to ze swojego przykładu. Ta dieta jest wyniszczająca i owszem schudniesz bardzo szybko, tylko potem jeszcze szybciej wróca te kg, i to podwójnie. Uwierz mi, nie warto. 10 kg zrzucić to naprawde nie jest tak dużo. Trzymam kciuki.
a jaką diete polecacie ? taką naprawde skuteczną ?
dopisek-później
a co mam zrobić jeżeli nie mam silnej woli :( jakoś już nic mnie nie motywuje ;( , owsem ograniczylam troche słodycze ale do konca nie potrafie . A diety jeszcze nie mam wybranej :(
Marzencia Na początku diety zawsze jest trudniej i kosztuje to wiele wysiłku i wyrzeczeń. Trzeba jednak mocno mocno postarać się.
Dieta MZ to inaczej - mniej żreć
I jeszcze mam taką prośbę nie pisz proszę posta pod postem w krótkim odstępie czasu. W prawym górnym rogu znajduje się funkcja edytuj i zachęcam do korzystania z niej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum