Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 12:03 dzieńdobry:)
witam wszystkich odchudzaczy.
mam 18 lat, ok 162 cm wzrostu (nigdy nie wiem;) ) i obecnie ważę jakieś 68kg - ostatnio było 72, ale dzięki cudom kopenhaskiej udało mi się sporo zrzucić.
nigdy nie byłam chudzinką, właściwie w wieku 13 lat kiedy wszystkie moje koleżanki były patykami, ja miałam miseczkę B i spore biodra - niestety na tym się nie skończyło.
kiedyś uprawiałam czynnie sport - pływanie, jednakże z czasem ukończenia kariery sportowej na rzecz szkoły, przyszły czasy dojrzewania... no i zaczęło mi się gromadzić.
moim największym problemem jest zakompleksienie - nie jestem najbrzydsza, najgrubsza tez nie - wlasciwie mocno zaokrąglona - ale mam takie dni, kiedy czuję się jakbym miała wymiary młodej orki i odechciewa mi się wychodzić z domu...
trafiłam tu zupełnie przez przypadek, szukałam wartości kalorcznych kilku produktów, otworzył mi się jeden z tematów i... postanowiłam się zalogować:) mam nadzieję, że znajdę tu zrozumienie i wsparcie innych użytkowników, którzy traktują odchudzanie poważnie i zdrowo - nie chcę się zakatować, ale schudnąć.
pozdrawiam serdecznie
kaja:)
_________________ we are such stuff as our dreams are made on.
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 8990 Skąd: Jarocin
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 13:48
marchewa, witam na forumku i zachęcam do wspólnego pisania-bo to naprawdę pomaga Fajnie,że postanowiłaś do nas dołączyć a na nasze wsparcie możesz liczyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum