dziewczynki ! niestety muszę się przyznac ,że najgorszą moją wadą jest kontrola czyli muszę wiedziec co robią jak gdzie itp ale pracuję nad sobą ,bo się w tym spalam stąd tak często się nakręcam negatywnie dlatego potrafię b. schudnąc jak i przytyć -uccieczka przed problemami w jedzenie uff wyrzucilam to z siebie dlatego dobrze będzie mi w domciu a ja pracowalam zawsze sama czyli sama bylam w biurze a jak zatęsknię za towarzystwem mogę się spotkać ze znajomymi poza tym zawsze martwię się na za pas..
jesli chodzi o malowanie to:mam bardzo ale do bardzo bladą ,jasną karnacje jeśli nie wypocznę dobrze to i cienie pod oczami wystarczy ,że tak wyjdę na ulicę ludzie się oglądają wyglądam na chorą i to bardzo a w domu przynajmniej skóram i odpoczywa
Najgorsze jest to ,że wczoraj pożarlam wręcz prince polo xxl
nie mialam wczoraj czasu wchodzic
ale tak ogólnie to zjadlam przez cały dzień 4 kanapk cchleba zszyneczką ,pomidora dużego ,3 ogorki kiszone 3 klopsiki łyse bez sosu gotowane 4 kawy z mlekiem 3 plastry sera salami talerz rosołu no i to nieszczęsne prince polo
jeśli chodzi o produkty tzw lajt to mam własną teorię ma mniej kalorii czegos wiecej wiec na jedno wychodzi ide...młego dnia
popołudniu zabieram dzieci do kina na Pioruna ciekawe czy fajny tak jak reklamują
schudlam !!!!!!!! aę 62.400g ale e mam porażkę jedzeniowa pre weekend obzarstwo wszelkie -ciasta ,slodycze, heh sama niezdrowa żywność.Nawet nie mialam odwagi się mierzyć cm. lece i cekam na kolejną porcję batow papa
ina44, doceniam Twoją szczerość ale i tak podle się czuję ale to pewnie dlatego ,że w lodowce mam samą tzw. tłustą żywność muszę koniecznie iść dziś na zakupy :-? Mierzenie się cm. zawieszam na kolejny tydzień .Nie wiem ale pewnie mnie chandra bierze.Zakopać się w łóżku i przespać do wiosny zero słońca kurczę oszaleć można sprawozdanko jedzeniowe.
chleb z serem żółtym i ogórkiem plus kawa mlekiem :-?
reszta potem,tera idę zarabiać na ten chleb pa.
sabina, BAJKA BYŁA FAJNA SZKODA TYLKO ,ŻE NIE WIEDZIALAM O TYM,ŻE BAJKA BYLA WYŚWIETLANA W DWÓCH WERSJACH 3D I ZWYKLEJ MNIE TRAFIŁA SIĘ ZWYKŁA JAK ZWYKLE NA BAJCE POD KONIEC URONIŁAM KILKA ŁEZ MÓJ 6-LETNI SYN TAK PŁAKAL ,ŻE KOSZULKĘ MIAL CAŁA MOKRĄ PO JEDNEJ STRONIE TAKI WRAŻLIWY ZA MAMĄ;).
A OTO ROZPISKA JEDZENIOWA
RANO KANAPKA Z SEREM ŻÓŁTYM I KAWA MLEKIEM POTEM DŁUGO ,DŁUGO NIC ,2 JABŁKA,OBIADEK DZIECIĘCA PORCJA ZIEMNAKÓW PLUS BURACZKI PLUS PÓŁ JAJKA SADZONEGO BO DRUGIE PÓŁ MI CORKA ZJADLA.POTEM 70G RODZYNEK W CZEKOLADZI NO I POTEM MISECZKA TWAROŻKU E ŚMIETANĄ I MOŻE ZE DWIE HERBATY W CIĄGU DNIA WIEM NĘDZNIE.
wiem ,ze muszę pisać małą literą ,widocznie machnęlam caps lock niechcący ,bo nie patrzylam na ekran a potem już mi się nie chcialo poprawiać ....
no nie wiem po co te rodzynki po prostu musialam nie mogę się obejść bez ociupinki slodkiego a chrom na dzialam na mnie wręcz przeciwnie :-?
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Sro 10 Gru, 2008 12:59
Sylwia -widzę ,że juz wytłumaczona jesteś ,ale ja jeszcze tak dla zasady :
Zasada 6 netykiety brzmi
nie nadużywaj formatowanie tekstu !
Na Forum można pisać zarówno czcionką pogrubioną jak i kursywą. Jednak pamiętaj, aby nie nadużywać formatowania. Wykorzystuj je tylko wtedy, kiedy przyczyni się do poprawy czytelności informacji lub chcesz zaakcentować jakiś istotny fakt. Natomiast pisanie całej swej wypowiedzi np. czcionką pogrubioną jest niemile widziane przez innych
to tyle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum