Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Mój pamiętnik-czyli jak zgubić zbędne kilogramy do 40 ?
Autor Wiadomość
ina44 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 10:55   

sylwia9733, zaraz dawaj znać co tez tam chciał od Ciebie szefuncio :roll:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 12:23   

No mnie też ciekawość zżera co on od naszej Sylwi może chcieć-czekam na relację :hmmm: :hmmm: :hmmm:

sylwia9733 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 14:10   

UFFF JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TAK SIĘ DRĘ ,BO NIE WIEDZIALAM ,ŻE FACET JEST NAPRAWDĘ LUDZKI !!! PO PROSTU FIKAM ZE SZCZĘŚCIA.ok
teraz po kolei poszlam do szefa punktualnie ,bo to pedant czasowy.Usiadlam nawet mi kawkę zaproponował -dosłownie scena jak z filmu...no i zaczął '' Pani Sylwio słyszalem ,że niezbyt Pani lubi pracę w naszym zespole..."serce mi stanęło więc myślę wywali mnie jak nic.........po mnie.
I mówi "kierownik produkcji ostatnio rozmawial ze mną o pani (pomyślalam a to gnida doniósł na mnie tylko co ja mu mowilam takiego?)cala się trzęslam mówię wam ,a chodzilo o to ,że w chwili slabości i żalu jak mu kiedyś rachunki zanioslam powiedzialam ,że w mojej obecnej sytuacji to rownie dobrze tą pracę bym robila w domu i nie telepala sięprzez cale miasto na takie zadupie (tego to mu nie powtórzul chyba ;-) )Okazal się ,że facet dowiedzial się ,że chcialabym pracować w domu iiiiii on się zgodził uzgodniliśmy wszystkie warunki placowe też łącznie z ubezpieczeniem i wynagrodzeniem od poniedziałku na próbę czy zda to egzamin będę w chatce!!!!!Warunek jeden stale muszę mieć telefon komorkowy przy sobie i 1 raz w tyg podjechac do firmy z dyskietkami brzmi bajkowo tylko jeden minus będę zarabiać mniej o 120 zeta ale chyba warto no nie?? hurrrraaaaaa!!

teraz dodam co zjadlam :arrow: jabłko
siemie lniane,jogurt serduszko (mały)

kurczaczki po tym lnie od wczoraj nie byłam...hm..

ina44 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 14:59   

sylwia9733, no brzmi ekstra :clap2: :clap2: Jak ja bym tak chciała

anetaz3 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 15:08   

sylwia9733 napisał/a:
jeden minus będę zarabiać mniej o 120 zeta ale chyba warto no nie?? hurrrraaaaaa!!

Ale na dojazdach zaoszczędzisz :grin:

sabina 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 17:15   

sylwia9733, jak ja bym chciała jką prace którą bym mogła w domu wykonywać :blink:

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 18:47   

uff ,to ulżyło ,cieszę sie że Ci się tak fjnie układa i bedziez miala więcej czasu na domek przed świętami-chociażby na dojazdach zaoszczędzisz :grin:

sylwia9733 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Sro 03 Gru, 2008 20:15   

wlaśnie i dzieciaczki nie będę bladym świtem wstawać tylko jak bozia przykazala o 7 przecież to nieludzkie kiedy corcia ma do szkoły na 12.30 to siedzi w śwetli cy od 6.45 i to samo moj przedszkolak.Wiem inne dzieci mają podobnie ale jeśli można -zobaczymy ..ale pomyślcie mogę usiąść w piżąmce lub dresie nie umalowana i bez fryzury super...
Dość tych zachwytow
teraz dokończę menu
:arrow: obiadokolacja z konieczności warzywa na patelnię ,bo zlądowaliśmy wszyscy razem dopiero o 18.45 jestem skonana ,bo nalazilam się jak głupia w poszukiwaniu czapeczki mikołajkowej takiej porządnej z materialu a nie flizelinopochodnej ,jeszcze zakupy ,angielski corci no i zrobil się wieczor ale ile za to kalorii spalilam .Oczywiście przypomniało mi się ,że w zeszlym roku mlodemu sprezentowalam czapeczkę takową tylko wyniosłam to piwnicy ze stroikami z ich pokoju oj skleroza
zmykam ,wymoczę się pooglądam tv i lulu a forumowiczki kolejny dzień bez wpadki :clap:

ina44 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 04 Gru, 2008 08:12   

sylwia9733 napisał/a:
mogę usiąść w piżąmce lub dresie nie umalowana i bez fryzury super...

eeee no ja nie wiem czy to dobry pomysł :hmmm: :hmmm: znając siebie mogłoby to sie źle skończyć :hmmm: :hmmm:

sylwia9733 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Czw 04 Gru, 2008 11:42   

ina44 napisał/a:
eeee no ja nie wiem czy to dobry pomysł znając siebie mogłoby to sie źle skończyć
hm co masz na myśli ?ze ja to już tak na zawsze pozostanę??taka zaniedbana -zresztą muszę się przyznac ,że jak wracam do domu to pierwsze co robię to zmywam makijaż kremik wklepuję i wygodna bluza +spodnie mam takie fajne z czasow ambitnych spodnie fitnessowe i sportowe bluzy więc...
ja tu gadu gadu a zapomnialam na śmierć o prawozdanku ,bo potem zapomnę i do wieczora już nie będę wochodzic ,bo muszę przecież przygotować wszystko do przeprowadzki pozgrywać ,posprawdzać no i takie tam

:arrow: dwie deski jak wy mowicie z serem żółtym
:arrow: kawa z mlekiem
:arrow: parowka odtłuszczona(cieniutka)
:arrow: pół pomidora ,ogórek kiszony
:arrow: male jabłko

reszta potem .Nie wiem co się dzieje ale od wczoraj wieczor boli mnie żołądek jak by mi ktoś tak porządnie dołozyl .Nadmienię tylko ,że w strsie nigdy nie boli mnie żołądek ,nie mam wrzodow ,narządy hm..brzuzne ok więc co to??
Chyba wezmę no-spa może pomoże :-/
Mam jeszcze jedno pytanko kto byl na bajce "Piorun" warto iść ???
pozdrawiam do wieczorka :-/ :-/
Ostatnio zmieniony przez sylwia9733 Czw 04 Gru, 2008 12:12, w całości zmieniany 1 raz  

Agnieszka71 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 5 razy
Wysłany: Czw 04 Gru, 2008 12:02   

ja po domu chodze jak ostatnia sierota-spodnie dresowe i do tego bluza.Makijazu nie mam prawie nigdy bo alergiczka jestem i placze po tuszach i cieniach.Ludzie juz sie przyzwyczaili ze ja sie nie maluje.Mam tylko jeden krem nawilzajacy ,ktory mnie nie uczula i to wszystko.
W domu nie masz sie co przejmowac,byle by wygodnie bylo.

Powroty są ciężkie.
Zwłaszcza do diety...

Anusiak 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 11 razy
Wysłany: Czw 04 Gru, 2008 17:07   

sylwia9733 napisał/a:
Mam jeszcze jedno pytanko kto byl na bajce "Piorun" warto iść ???

Coś mi się kojarzy, że Ruby z naszego forumka była. Zajrzyj do jej temaciku

sylwia9733 
Zawzięty dietowicz

Wysłany: Czw 04 Gru, 2008 17:43   

Dobra jesateśmy w domku corcia lekcje robi a ja polatam po forum
sprawozdanie jedzeniowe :arrow: siemie lniane 1/2 szklanki ,bo za gęste zrobiłam
:arrow: 3 kawki z mlekiem :arrow:dwie deseczki -male jedna z pomidorem ,a druga ful wypas pomidor ,ogorek,szynka,ser żółty :arrow: przewiduję jeszcze kisiel ,bo słodkiego mi się chce i oczywiście moja ukochana herbata zielona,bo czerwona wyszła
Anusiak, dzięki serdeczne za informacje zaraz skoczę do niej pa

bernadeta 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Czw 04 Gru, 2008 21:31   

:-( Ja tam w chalupie nie dalabym sie zaszufladkowac -wolalabym isc w ludzi . no ,ale jak masz jeszcze male dzieciaczki -to jednak warto nieraz z czegos zrezygnowac i miec wszystko na oku. zycze powodzenia , :-)

ina44 
Przyjaciel Forum

Wysłany: Czw 04 Gru, 2008 21:44   

sylwia9733, ale ten ser żółty to light? Bo innego nie mozna jesc to bomba kaloryczna
Ja tez sie nie tapetuje a w domku muszę wygodnie się nosić więc na pewno dresik lub ala dresik pizamiki ;-) nosze.Chciałabym bardzo ale to bardzo nie musiec iśc do pracy niemniej mój rytuał jest taki że mimo iż mam weekendy wolne zawsze wstaje rano i wszystkie czynności pielęgnacyjne wykonuje w dni wolne tak samo jak w dni pracy :grin: bo muszę rano wstać jak zwykle z innych przyczyn.Wiem po sobie ze jakbym nie musiała to raczej kiepsko z samodyscypliną by było :oops:

Odpowiedz do tematu