Wysłany: Sob 14 Kwi, 2007 07:14 WALKA Z TŁUSZCZYKIEM
HEJ WITAM WSZYSTKICH MAM NA IMIĘ IWONA I SIE ODCHUDZAM DOPIERO OD NIEDAWNA SIE ODCHUDZAM A NIE MIAŁAM WSPARCIA DZIS JUZ MAM INTERNET I PROSZE ZNALAZŁAM TYLE OSOB CO BORYKA SIE Z TYM PROBLEMEM CO JA BARDZO CHETNIE PRZYJME WSZYSTKIE DOBRE RADY I PODPOWIEDZI CZEKAM NA WAS PRZESYŁAM BUZIACZKI I POZDRAWIAM WSZYSTKICH.
PS.MÓJ CEL TO 15 KILO WAŻE 85 KILO PRZY 161 CM JAK DOJDE DO 70 TO POTEM JUZ ZLECI
Pomogła: 4 razy Wiek: 25 Dołączyła: 21 Mar 2007 Posty: 3921
Wysłany: Sob 14 Kwi, 2007 07:17
hej ja stosuje diete 1000 kal i udało mi sie schudnąć 5 kg
[ Dodano: Sob 14 Kwi, 2007 08:21 ]
może wejdz na str. głównej na dział gdzie pisza ludzie którzy chcą schudnać tyle co ty są tam kategorie od 15-17 i napisz cos więcej o sobie
Wysłany: Pią 27 Kwi, 2007 11:49
Ja proponuje Ci jesc duzo owocow,warzyw pic zielona i czerwona herbatke-duzo ruchu,spacerki,bieganie itp. i na pewno Ci sie uda :-D Trzymam za Ciebie kciuki pozdrawiam
witam :) ja zaczynam diete od dzis. do celu jeszcze daleko ale motywacja jest wiec to najwazneijsze:) z Wami bedzie Mi razniej :) zycze wszystkim powodzenia:)
Cześć dziewczyny, ja równiez trzymam się tej diety 1000 kalorii, choć ostatnio troche sie zaniedbałam
Na szczęście wzięłam się już w garsć.Tylko na razie coś ćwiczenia kuleją
Muszę przyznać ze obecnosc na forum bardzo mi pomogła, zawsze to raźniej :-D a i dowiedziec sie mozna duzo ciekawych rzeczy.
Pozdrawiam
a ja zaczynam od nowego roku :P i to w wiekszej grupie bo 3-osobowej:D teraz to mi sie zdaje ze to nie ma sensu , tyle smakolykow , ciagle poza domem a w gosciach sie nie odmawia...hahhah dlatego zaczynamy z data 1.01.2008 zapewne bedzie dobrze bo juz nie raz tak sie dzialo mamy cel po 5kg razem to bedzie 15 wiec niezy wynik pewnie :) popwodzenia wam wszystkim , no a w szczegolnosci tym ktorzy musza w grudniu tszymac linie !!uuuuu
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7090
Wysłany: Pon 17 Gru, 2007 10:20
Tobie także życzymy powodzenia Hard 153900 ,w grupie zawsze raźniej i motywacja większa do odchudzania ,ja też kciuki trzymam i zapraszam do nas na forum ,będzie nas jeszcze więcej i na pewno znajdziecie tu wsparcie
pozdrawiam i życzę sukcesów
HARD153900 zycze Waszej grupce powodzenia i wytrwałości w postanowieniu, bo silna wola jest naprawde ważna.Wiem co mówie bo nieraz mam chwile słabości,niestety
Będę trzymała kciuki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum