Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Sro 21 Sty, 2009 12:47
julia2020, z nami nabierzesz pewności siebie:)
Fajnie,że do nas dołączyłaś i tylko taka mała prośba nie pisz posta pod postem bo to niezgodne z netykietąforum,w prawym górnym rogu masz funkcję ''Edytuj'' i tam zawsze możesz coś dopisać
julia witaj,
mam nadzieję, że znajdziesz czas, żeby poczytac sobie na tym forum nasze historie z dieta związane i może wtedy uwierzysz, że mozna coś zrobić dla siebie dobrego.
Ja już trzymam kciuki i napewno bede zagądała do Ciebie.
Wiara czyni cuda, pamietaj o tym.
julia2020, wejdź w temat ludzie listy piszą i po lewej stronie na górze masz NOWY TEMAT. Maciskasz potem wpisujesz tytuł swojego bloga, treść i potem wyślij. Gotowe.
wejdz na glowny temat "odchudzanie"
tam jest podtemat" ludzie listy pisza....napisz swoj blog"
w gornym lewym rogu jest napis "nowy temat" tam klikasz i wypelniasz wszystko-nazwe twojego tematu i potem wyslij
tam mozesz zawsze o swoich postepach w dietce pisac
Przede wszystkim to trzeba mieć silną wolę, bo bez tego to coraz więcej bedziesz jadła tych kebabów:) Może poszukaj wsparcia u rodziny, może namów jakąś koleżankę, żeby się razem z tobą odchudzała? Było by Ci łatwiej. Myślę, że skoro masz chłopaka to powinien Cię wspierać w Twoim odchudzaniu. Niestety, odchudzanie wymaga nie tylko rezygnacji z niektórych posiłków, ale i także zabiera wiele cennego czasu, a mianowicie, musiałabyś zacząć chodzić na siłownię, basen itp
Także życzę Ci powodzenia i dużooooo silnej woli:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum