Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 00:44 Odchudzanie dla faceta
Witam Serdecznie,
Mam 30 lat 190 cm wzrostu i ważę 122kg
Próbowałem wszystkiego diet cudownych, głodówek i nic nie pomaga. Szukam ratunku dla samego siebie.
Kiedyś dbałem o siebie ważyłem 95kg, ale to były czasy tak zwane randkowe, teraz znalazłem swoją drugą połówkę i się tragicznie zaniedbałem. Podczas seksu męczę się jak koń wyścigowy, czwarte piętro to dla mnie wyzwanie, jak idę sikać to wiecie czego nie widzę (prawie). Czuje się fatalnie, okropnie, i zaczynam się wstydzić. Nie proszę tylko błagam, napiszcie co można zrobić żeby stracić z 25kg, pozbyć się piersi, i tego ogromnego kałduna. Nie chcę aby za jakiś czas wyprowadzano mnie wózkiem widłowym na spacer. GT
O, pan ma lustrzycę (prawie) Życie małżeńskie niestety sprzyja tyciu (wiem to po sobie). Najlepszym ratunkiem na to jest właśnie to forum. Przygotuj sobie plan działania, załóż wątek na dziale blogowym i do dzieła. Będziemy mobilizować, pilnować i doradzać. Trzeba powrócić do dawnych nawyków - zacząć o siebie dbać, odżywiać się zdrowiej, więcej ruszać, a waga sama stopniowo będzie pokazywać mniej. Pozdrawiam i trzymam kciuki.
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7090
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 10:09
witaj GT -faktycznie masz spory problem i troszkę kilogramów do stracenia ,ale nie jest tak źle ,bo jesteś wysoki
potrzebna Ci dieta i jakiś ruch ,napisz ,czy masz już jakiś plan ,jakąś metodę czy wybraną sposób jak sie pozbyć nadwagi
potrzebna jest też silna wola -sam musisz bardzo chcieć schudnąć -i wtedy się uda ,bo podstawa to motywacja
jak się odżywiasz,jak wyglądają Twoje posiłki do tej pory?
pozdrawiam -i bądz dobrej myśli ,wszystko jest do zrobienia i osiągnięcia ,jak sie bardzo,bardzo chce
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 8990 Skąd: Jarocin
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 10:15
GT, no tak faktycznie masz problem z nadwagą no i wiesz moim zdaniem zdrowe odżywianie i ruch działają cuda więc napisz jakie masz plany i zapraszam do wspólnego odchudzania
Witam serdecznie i dziękuję za tak wielkie zaintersowanie
Opiszę jak wygląda mój każdy dzień: rano wstaję o 7:00 zjadam śniadanie, albo i nie (zawsze kawa), i do pracy. W pracy siedzonko przed komputerem i papieroski i kawa, nie jadam w pracy bo nie mam czasu. Jestem w domu około 19 tej i zjadam surówkę jajka sadzone kefir, staram się ograniczać co do słodyczy. Po tym wszystkim telewizor spanko i do pracy. I tak się to wszystko zazębia
Co do planu to nie mam żadnego ręce mi popadły, ostatnio myślałem o odsysaniu tłuszczu, ale mówią że to nie zdrowo.
pozdrawiam w oczekiwaniu na pomoc.
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 8990 Skąd: Jarocin
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 10:40
GT, no to tak koniecznie trochę ruchu bo bez tego nie da rady-słodycze całkowicie wyeliminować pić dużo wody mineralnej,zielonej i czerwonej herbaty no i warzywa i owoce teraz to podstawa
Pomogła: 11 razy Wiek: 34 Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 6046
Wysłany: Wto 15 Lip, 2008 14:12
GT, i ja cię powitam
przedewszystkim więcej ruchu, pewnie nie masz czasu bo pracujesz ale w zamian za oglądanie telewizji poleciłabym ci jakiś sport
nie wiem jak daleko masz do pracy ale może byś rowerkiem dojeżdżał
pozdrawiam i trzymam kciuki za dietke
Zgadza się zamiast telewizorka jakiś sport.
Napiszcie proszę co pomoże najlepiej, bieganie , czy też rowerek
I jaką dietę zastosować? Najlepiej byłoby gdyby była prosta do przygotowania i szybka. Od czego mam zacząć
Najbardziej wkurza mnie kiedy spotykam znajomych z przed lat a oni mnie nie poznają
Coś strasznego. Błagam pomóżcie napiszcie od czego zacząć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum