dzisiaj byłodietkowo oczywiście bez slodyczy troche ćwiczen kol 30 minut połtora godzinny spacer uczymy sie nocnikowania jejku kiedy atik zrozumie że nocnik to nie kapelusz
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Czw 14 Lut, 2008 12:28
załapie,załapie,dla niego to nie proste, kiedyś będziecie to wspominać z łezką w oku...
a na pewno jest przesłodkim szkrabem...i jesteś z niego dumna jak nie wiem co...
mam rację?
to juz moje trzecie podejscie mam nadzieje że teraz wytrwam do konca a dołożyłam jeszvzepolgodzinki stoperka tak przy okazij telewizii dla wszystkich udanego wieczoru walentynkowego
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11828
Wysłany: Pią 15 Lut, 2008 18:12
o Boże kobietko, jak mam powiedzieć ? wszystko ,wszystko co moglam oprócz chemii ,8 miesięcy drogi przez piekło i mękę... chleba nie jem już 14 miesięcy żadnych węglowodanów,wegetuję na drobiu warzywach ,owocach i nabiale,bez soli
uszami mi wychodzi
do tego sport codziennie,do późnej jesieni 6 km dziennie po 6 rano... oj,dużo by pisać...
i jestem tym wszystkim zmęczona,choć sie staram...
bez dietetyka, samouk ze mnie... a udało się,bo cały czas mam forumka i dziewczyny,które mnie wspierają i motywują i samej dawno by mi zbrzydlo,chociaż strasznie,okrutnie się zawziełam ,by w końcu nie przypominać hipopotamicy w ciązy mnogiej...
a tak się trzymam jako tako,ostatnio gorzej...
no to gratulacje silnej woli :-)mam nadzieje żetez mi sie uda a dzisiaj jadłam siadanko owsianka drugie jogurt obiad panga mały filet z surówkami do tego owoce
co do kolacij to niewiem moze grejflut zaliczylam dzisiaj 100 brzuszkow 25 minut stoperka godzinny spacer a6w 4 dzien
oj dawno mnie nie było ale nie mam sie za bardzo czym chwalić co prawda ćwiczę dietkuje sie a waga stoi w miejscu jak zaczarowana mam nadzieje że to chwilowyn przestuj dzisiaj zjadłam jogurt śliwkowy 7 zbóz do tego kromka chlebka orkiszowego ze śliwką na obiad zupka z soczewicy na deser jabłko co to kolacii to jeszcze nie mam planów ale cosik sobie wymyśle
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum