Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7090
Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 11:03
witaj Kasiaczek ,napisz nam coś bliżej o sobie,ile ważysz, mierzysz i o swoich problemach z nadwagą i o dietce,na jaką przechodzisz , na pewno będziemy Ci kibicować i wspierać -zapraszamy do nas
Shashua potraktowałam Cię jak mojego "duchowego" przewodnika Wszystkie kobietki jesteście kochane i szczerze podziwiam ile dajecie z siebie, aby uzyskać wymarzoną figurę Nie ukrywam, że moją mocną motywacją jest mężczyzna, dlatego tak bardzo chciałabym, aby i mnie też się udało. Od niedawna jestem na tym forum i nie wiem jeszcze jak zrobić tak piekny wykres przebiegu diety i gubienia kg, ale mam nadzieję, że ktoś mi podpowie Pozdrawiam
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7090
Wysłany: Czw 15 Lis, 2007 22:20
oj Kasiaczek ,dziękuję ,bardzo mi miło,że tak piszesz
jeszcze nigdy nie byłam czyimś "duchowym " przewodnikiem-ale czemu nie? :-D ( jeżeli chodzi o odchudzanie)
o odchudzaniu moim ,to najszybciej się dowiesz czytając moje opowiadanie konkursowe pt"gruba idzie" ,które znajdziesz na forum w dziale konkursy,a na wszystkie pytania bardzo chętnie odpowiem ,jak najszybciej będę mogła,bo teraz wyjeżdżam
i napisz więcej o sobie kasiaczek -oczywiście jak możesz, poznajmy się lepiej
a instrukcja ,jak zrobić suwaczek ,jest na stronie głównej-na samym początku w dziale: zanim zaczniesz korzystać forum-przeczytaj
pozdrawiam i trzymam kciukasy
Pomogła: 11 razy Wiek: 30 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 8990 Skąd: Jarocin
Wysłany: Pią 16 Lis, 2007 10:49
k_asiaczek, fajnie,że do nas dołączyłaś i mam nadzieję,że zostaniesz z nami na długo długo Trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieję,że osiągniesz swój cel-będę bacznie obserwowała Twoje postępowania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum