Barankosia na początku zawsze jest cięzko bo trzeba się przyzwyczaić do mnierjszych porcji jedzenia ale wierzę, że co się uda i pięknie waga będzie spadać.
Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 21 Mar 2007 Posty: 9863
Wysłany: Czw 19 Mar, 2009 09:54
Sto lat! Sto lat! wujek krzyczy,
ciocia wręcza kosz słodyczy,
dziadek w nowej swej koszuli,
babcia Cię do siebie tuli,
mama torcik dekoruje,
tato wszystko to filmuje...
Skąd to całe zamieszanie?
Urodzinki masz kochanie
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Czw 19 Mar, 2009 10:32
Serdeczne życzonka uśmiechów i słonka. Szczęścia ogromnego - wszystkiego dobrego! Słońca i radości, dużo pomyślności. Na te urodzinki życzę zawsze słodkiej minki. Zdrowia, czasu dużo na zabawy i podróże. Moc uścisków, uśmiechów wiele w dni powszechne i niedziele.
Sto lat sto lat dla naszej kochanej Barankosi
W dniu Twych Urodzin życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i najlepsze, radosnych i pogodnych dni, pełnych szczęścia i miłości. Aby każdy nadchodzący dzień, był tym najwspanialszym dniem w życiu i aby zawsze otaczali Cię kochający ludzie
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 14 Kwi 2008 Posty: 2101
Wysłany: Czw 19 Mar, 2009 20:28
Barankosiu w dniu Twojego urodzenia przyjmij najlepsze życzenia
Zdrowia,szczęścia,powodzenia,marzeń i snów spełnienia.
A jak jeszcze czegoś chcesz tego Tobie życzę też
cześć jestem nowa,ale doświadczenie z walką mam bardzo duże praktycznie całe życie jestem na diecie. Moim największym sukcesem było zejście do wagi 55kg i utrzymanie jej przez 3 lata. Po urodzeniu drugiego dziecka 6 lat temu moja waga skoczyła do 110 kg od marca do grudnia zjechałam do 80 kg i waga stanęła jak zaklęta ale nie poddaję się i mam nadzieję, że do końca roku 2009 dojdę do wymarzonej wagi 60 kg.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum