Pomogła: 1 raz Wiek: 25 Dołączyła: 02 Sty 2008 Posty: 296 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 14 Kwi, 2008 12:12
Witaj Madziu!! Trzymamy za Ciebie mocno kciukaski. Zaloz swojego bloga, a bedziemy Ci wszystkie tam kibicowac i Cie wspierac w ciezkich momentach. Powodzenia!
DZIEKUJE ZA MILE POWITANIE JESTESCIE KOCHANI. CO DO MOJEGO PLANU TO NA RAZIE GO NIE MAM... POSTANOWILAM OGRANICZYC CHLEB, SLODYCZE I GAZOWANE NAPOJE I WLASNIE DZIS MINAL MI PIERWSZY DZIEN BYL JAKO TAKO UDANY :) AHA I MAM UMOWIONA WIZYTEU DIETETYKA WIEC MOZNA ON MI POWIE CO I JAK :) DZIEKI ZA WSPARCIE WIEM ZE BEDZIE CIEZKO ALE MUSI SIE UDAC POZDRAWIAM PAPA BUZIACZKI
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7088
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008 11:14
Witaj Madzia :)
jednak jakiś planik masz ,założenia na początek bardzo dobre,a pomoc dietetyka przyda Ci sie na pewno ,bo to fachowa siła
na pewno będziemy wspierać i "ciągnąć za uszy "-powodzenia
i niejako na marginesie -dla porządku na forumku ,nie nadużywamy formatowania tekstu(pt 6 netykiety) ,warto o tym pamiętać
pozdrawiam i zapraszam do pisania
ok juz wiecej nie bede uzywala caps locka :) mam pytanko powiedzcie mi mniej wiecej co jecie i ile w ciagu dnia bo ja nie mam pojecia co mi sluzy a co nie :) myslalam ze musze odstawic maka ziemniaki cukry i napoje gazowane (nie jestem pewna) a co np jesli chodzi o maslo, majonez, zupy w proszku czy chinskie, sol, ryz...
Witaj madzia:)
Myśle że wszystkie odpowiedzi znajdziesz w blogaskach.Każda z nas opisuje każdy dzień tak że myśle ze rozjaśni Ci sie po przeczytaniu.
Będe 3mała kciuki jak reszta dziewczyn!!Powodzenia.
Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008 09:37
madzia:) napisał/a:
myslalam ze musze odstawic maka ziemniaki cukry i napoje gazowane (nie jestem pewna) a co np jesli chodzi o maslo, majonez, zupy w proszku czy chinskie, sol, ryz...
dobrze by było ,najzdrowsze warzywka są ,owocki,potem mięsko chude ,nabiał ,i tak dobrze sobie radzisz ,dwa kiloski za Toba -oby tak dalej!
Wysłany: Pią 07 Lis, 2008 16:34
no to wracam - mam nadzieje że mój zapal nie ostygnie. Chce żeby Mateusz miał zgrabną mamę.
dziś nie napiszę co zjadłam bo dopiero bym dostała lańsko. Zostawie sobie jeszcze ostatni weekend lajtowej rozpusty a od poniedziałku ruszam pełna parą
nie wiem tylko jak z tym moim karmieniem-bo jakby nie było to nadal karmię, więc chyba głodzić się nie będę mogła. A może tak jak ostatnio dietka 1000 kal - tylko zwiększe do 1300 - 1400 kal. Hmmm muszę to przemyśleć. Musze też zlikwidować tego flaka z brzucha. masę roboty mnie czeka ale pora dobra mam nadzieje że na wiosnę będe jak nowo narodzona .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum