Hej mile Panie!
co to za klotnie??? Nadzwyczajna- nie rob mi tego. Czytam Twoj watek od ponad roku! Zagladam a tu nic! Tylko klotnia. I o co? O to co kto lubi jesc??? Kurcze, mysle, ze sa wieksze problemy w zyciu...No ale takie sa KOBITKI. Wiem cos o tym
Zaczelam czytac ten watek- yez od klotni miedzy Wami- nie chce konczyc na tym samym etapie...patrz strona 64-65 tego watku...
Wyjasnijcie sobie wszystko! Idzie wiosna
Dopisek
Mowie o tych postach:
Nadzwyczajana napisala:
"Czasem trudna rozmowa oczyszcza atmosferę i sprawia, że można zacząć od nowa. Ja nie chcę stąd odchodzić, bo forum daje mi bardzo wiele. Tylko nie oszukując się - nie da się być caly czas uśmiechniętym, wali się na łeb a udawać, że jest ok. Zdaje mi się że po to dla siebie jesteśmy, żeby się wspierać w trudnych chwilach, bo są one w życiu każdej z nas.
Jedna osoba dusi w sobie problem, a inna woli wygadać się, bo jej wtedy lżej. I ja należę do tych drugich.
Nie wiem co powiedzieć wiecej.
Shashua Wiele razy ci mówiłam ze twoja postawa jest dla mnie wzorem i fakt, że tobie się udało sprawiał, że i ja mam siłę... "
To bylo: 21 list. 2007
Nadzwyczajna- jestes bardzo wrazliwa osoba i latwo Cie zranic niestety...
Ja tez jestem wrazliwa- ALE juz sie troche nauczylam w zyciu i nie tak latwo juz mnie zranic! Mam DYSTANS do wielu spraw! Nie przezywam wszystkiego tak, jak przezywalam kiedys. Mam duzo rzeczy GDZIES. Przestalam zyc innymi i martwic sie o innych- bo MILION razy przekonalam sie o tym, ze kazdy mysli tylko o sobie...Licz tylko na siebie i licz sie przede wszystkim ze soba. Mam takie mozliwosci, ze wielu osobom bardzo pomagalam- potem nawet mi "czesc" na ulicy nie powiedzialy a o zwyklej serdecznosci czy "dziekuje" nie ma mowy. Tak samo z upominkami, prezentami- ale to juz wole pominac...
Przykra i zyciowa zasada jest taka, ze KAZDY MYSLI TYLKO O SOBIE I SWOJEJ NAJBLIZSZEJ RODZINIE. Zacznij Ty tak myslec a przestaniesz przezywac niegrzeczne zachowania innych osob (np. prezent dla kolezanki, ktora kazala dac Ci "komus" prezent- no comments).
Pozdrawiam.
Walcz o swoje NIE DAWAJ SIE RANIC. Mysl o sobie i swoim szczesciu.
Takie mam zdanie po czytaniu Twojego forum.
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 09:03
nadzwyczajna napisał/a:
Proszę o zamknięcie tego tematu Anju. nie zamierzam się udzielać na forum
Nadzwyczajna zgodnie z Twoją prośbą zamykam ten temat i tylko zostanie otwarty wtedy,jak Ty będziesz chciała....
Sylwia Krakus, łamiesz zasady obowiązujące na forum-nie pisz posta pod postem bo to niezgodne z netykietą forum KOrzystaj z funkcji ''Edytuj'' w prawym górnym rogu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum