Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Anja
Pon 23 Mar, 2009 09:07
Trudne odchudzanie
Autor Wiadomość
slonko2544 
Pogromca fałdek

Pomogła: 2 razy
Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Pią 20 Mar, 2009 23:53   

nadzwyczajna, nie szkoda Ci tych 2 latek na forumku??

Anja napisał/a:
Nikt Wam nie narzuca tego,że macie się lubić ale no na Litość Boską dziewczyny więcej rozumu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak to mądrze Anja napisała.nie wszystkich musisz lubić...ale nie zostawiaj nas :cry:

tomsa 
Dietowa szycha

Pomogła: 4 razy
Wysłany: Sob 21 Mar, 2009 11:14   

nadzwyczajna napisał/a:
Proszę o zamknięcie tego tematu Anju. nie zamierzam się udzielać na forum
No chyba nam tego nie zrobisz? :cry: Nie moze sie tak jedna wymiana zdan zakonczyc :placz: :placz: :placz:

Przy uśmiechu tez spalamy kalorie :)

Sylwia Krakus 
Nieśmiałek

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Nie 22 Mar, 2009 10:06   

Hej mile Panie!
co to za klotnie??? Nadzwyczajna- nie rob mi tego. Czytam Twoj watek od ponad roku! Zagladam a tu nic! Tylko klotnia. I o co? O to co kto lubi jesc??? Kurcze, mysle, ze sa wieksze problemy w zyciu...No ale takie sa KOBITKI. Wiem cos o tym :evil:
Zaczelam czytac ten watek- yez od klotni miedzy Wami- nie chce konczyc na tym samym etapie...patrz strona 64-65 tego watku... :hmmm:
Wyjasnijcie sobie wszystko! Idzie wiosna :lovers:

Dopisek
Mowie o tych postach:

Nadzwyczajana napisala:

"Czasem trudna rozmowa oczyszcza atmosferę i sprawia, że można zacząć od nowa. Ja nie chcę stąd odchodzić, bo forum daje mi bardzo wiele. Tylko nie oszukując się - nie da się być caly czas uśmiechniętym, wali się na łeb a udawać, że jest ok. Zdaje mi się że po to dla siebie jesteśmy, żeby się wspierać w trudnych chwilach, bo są one w życiu każdej z nas.
Jedna osoba dusi w sobie problem, a inna woli wygadać się, bo jej wtedy lżej. I ja należę do tych drugich.
Nie wiem co powiedzieć wiecej.

Shashua Wiele razy ci mówiłam ze twoja postawa jest dla mnie wzorem i fakt, że tobie się udało sprawiał, że i ja mam siłę... "

To bylo: 21 list. 2007

Nadzwyczajna- jestes bardzo wrazliwa osoba i latwo Cie zranic niestety...
Ja tez jestem wrazliwa- ALE juz sie troche nauczylam w zyciu i nie tak latwo juz mnie zranic! Mam DYSTANS do wielu spraw! Nie przezywam wszystkiego tak, jak przezywalam kiedys. Mam duzo rzeczy GDZIES. Przestalam zyc innymi i martwic sie o innych- bo MILION razy przekonalam sie o tym, ze kazdy mysli tylko o sobie...Licz tylko na siebie i licz sie przede wszystkim ze soba. Mam takie mozliwosci, ze wielu osobom bardzo pomagalam- potem nawet mi "czesc" na ulicy nie powiedzialy a o zwyklej serdecznosci czy "dziekuje" nie ma mowy. Tak samo z upominkami, prezentami- ale to juz wole pominac...
Przykra i zyciowa zasada jest taka, ze KAZDY MYSLI TYLKO O SOBIE I SWOJEJ NAJBLIZSZEJ RODZINIE. Zacznij Ty tak myslec a przestaniesz przezywac niegrzeczne zachowania innych osob (np. prezent dla kolezanki, ktora kazala dac Ci "komus" prezent- no comments).
Pozdrawiam.
Walcz o swoje NIE DAWAJ SIE RANIC. Mysl o sobie i swoim szczesciu.
Takie mam zdanie po czytaniu Twojego forum.

Dopisek2
PUK PUK

iwonka69 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 3 razy
Wysłany: Nie 22 Mar, 2009 20:48   

oj, ale tu zawierucha była? :yikes: :yikes:
Kurcze, troche to smutne, że tak nagle w złości........
nadzwyczajna :-( szkoda tych lat, przemyśl, odpocznij i wróc do nas :lovers:

Anja 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 13 razy
Wysłany: Pon 23 Mar, 2009 09:03   

nadzwyczajna napisał/a:
Proszę o zamknięcie tego tematu Anju. nie zamierzam się udzielać na forum
Nadzwyczajna zgodnie z Twoją prośbą zamykam ten temat i tylko zostanie otwarty wtedy,jak Ty będziesz chciała....

Sylwia Krakus, łamiesz zasady obowiązujące na forum-nie pisz posta pod postem bo to niezgodne z netykietą forum :!: :!: :!: KOrzystaj z funkcji ''Edytuj'' w prawym górnym rogu :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi