Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7090
Wysłany: Pon 18 Sie, 2008 20:52
czy ta przedłużona praca to ie ze względu na to ,co się ludziom u Was porobiło? jak dobrze myślę ,to pewnie masz wszystkiego dość i nie dziewne że chcesz odpocząc
ściskam Cię mocno-tyle tragedii i bólu...
Pomogła: 3 razy Wiek: 26 Dołączyła: 13 Mar 2007 Posty: 3330 Skąd: łódzkie
Wysłany: Wto 19 Sie, 2008 15:49
Helo dziewczyny. Dzis wróciłam wcześniej. Z przykrością muszę was poinformować, że wczoraj nie dałam rady A6W W 16 dniu
Ale chyba po prostu dziś zrobię 17 dzień i tyle. Nie chcę zarzucać całego treningu. Albo dziś zrobię 16 dzień i tak mi się przesunie.
Co proponujecie
Dieta:
trochę szpinaku na zimno z czosnkiem i cebulą ( z wczorajszej kolaci zostało )
kawa
grahamka z polędwicą i pomiodor
jogurt ananasowy, łyżka otrąb, 2 śliwki do tego
kapusta, 2 kr. żytniego chleba
Wysłany: Sro 20 Sie, 2008 20:26
Jestem cała w brzoskwiniach. Część już obrałyśmy, część jeszcze musi poleżeć i dojrzeć. Jutro gotowanie pierwszej części bo teraz już za późno.
Idę do wanny, bo przecież która godzina..
Mama jeszcze dziś kończy śliwkowy dżem robić, ale będzie tego kilka słoików tylko.
Ma któraś przepis na jakąś dobrą sałatkę do słoików własnie z tanich składników, to plis
Wysłany: Czw 21 Sie, 2008 10:10
nadzwyczajna, kochana kobieto wielkie dzięki za to,że się nie poddałaś i głowę mam jeszcze na miejscu
No i tak na serio nawet nie wiesz jaka ja z Ciebie dumna jestem za te ćwiczonka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum