Pomogła: 11 razy Wiek: 34 Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 6046
Wysłany: Czw 18 Paź, 2007 16:37
a więc doczytałam o co chodzi z tym swiętem shasua , tak mi wstyd ze dopiero teraz soię zorientowałam , ale mam nadzieje ze mi wybaczysz przez te moje zaległosci
SHASHUA KOCHANA 49KILOGRAMOWE GRATULACJE JESTES NIESAMOWITA to czego dokonałaś jest nie wyobrazalne dla mnie a jednak prawdziwe, jestem pod wrażeniem i zyczę ci z całego serca utrzymania tej wagi i samych przyjemnych chwil z tym zwiazanych
Pomogła: 16 razy Wiek: 38 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 7090
Wysłany: Pią 09 Lis, 2007 17:55
dzięki Sabinko - i zapraszam do swego wąteczku
a zdjęcia wstawię do galerii ,jak najbardziej ,tylko jeszcze je muszę porobić ,i tak myślę ,że chyba już najszybciej z tego wyjazdu, jak dojdzie do skutku
fajnie robisz te literki ,podoba mi się
Witajcie kolezanki :-D
Dołączam do was...dzis od ponad roku zmusiłam sie i weszłam na wage, a tam co...???!!! 80 wielka i okragla i powiedziałam sobie...o nie tak nie moze byc, czytam sobie wasze wypowiedzi i patrze na suwaczki...moze jakos mi to pomoze bo motywacjii we mnie brak.
Moim najwiekszym problemem sa słodycze i wstret do wody ale podjelam pierwsze kroki i nie pije coli, postaram sie wytrwac!!!
Pozdrawiam i zycze sukcesow dietowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum