Pomogła: 4 razy Wiek: 25 Dołączyła: 21 Mar 2007 Posty: 3921
Wysłany: Sob 31 Maj, 2008 12:49
dzis idziemy do tesciów na dzień dziecka bo jutro nas nei ma
małemu szwagierki kupiłąm auto na baterie takie wielgachne, no i wypadało troche sie doprowadzić do porzadku nogi ogolić itd.
i wiecie co ubrałam dzisiaj obcislejsze rybaczki i bluzeczke też obciślejszą i mama stwierdziął że widac juz ze schudłam
szwagierka też zaczełą sie odchudzać ale nei chce o niej pisać bo mamy mieszane uczucia w stosunku do siebie zresztą stare formuowiczki pewnie pamiętają jak psuła mi nerwy z powodu remontu i Natalii shash , becia pamietacie
Wysłany: Pon 02 Cze, 2008 10:29
ja tylko na chwile wieczorkiem poczytam co u was bo mam duzo roboty no i pogoda piękna staramy sie ja wykożystać bo od środy podobno ma u nas juz lać ale zobaczymy
za wczoraj należą mi sie kopniaki bo był gril i 3 drinki
byliśmy wczoraj w tym zoo było fajnie ale za goraco jak na wycieczke do zoo
dzis dietetycznie już ok chce sie troche przegłodzić bo czuje sie fatalnie taka nabombowana że szok
lece bo musze rozmrozic zamrażalnik bo mąż chyba nie domknął i sie wszystko oblodziło
od rana piore i mam całą góre do prasowania
no i chciała bym dzisiaj jeszcze orbitreka zaliczyć bo wczoraj nie cwiczyłam
narazie dziewczyny jak mi sie jeszcze uda to podczytam wieczorkiem llub po połódniu co u was
Wysłany: Pon 02 Cze, 2008 16:40
sabina, widzę,ze i ty masz pełne ręce roboty, ale przy dziecku latem to prania jest o wioele więćej,przynajnmniej u mnie,jak młody buszuje po dworze to albo brudny albo upocony :-D
Pomogła: 4 razy Wiek: 25 Dołączyła: 21 Mar 2007 Posty: 3921
Wysłany: Wto 03 Cze, 2008 11:01
dzis 20 min orbitreka wiecej nie pedałuje bo sie roztopie , najbardziej nie lubie ćwiczyc podczas takiej temperatury
na obiadek bedzie cycek z saładką z j.nat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum