Pomogła: 7 razy Wiek: 28 Dołączyła: 21 Mar 2007 Posty: 9865
Wysłany: Czw 29 Maj, 2008 22:25
shashua napisał/a:
:yikes: no nie no,to z Ciebie taka "słomiana wdowa" jest,częściej sama z Natalką ,niż z mężusiem cięzko pewnie?
oj nawet sobie nie wyobrażasz jak czesto jesteśmy same i jak rzadko sie widujemy i mamy dla siebie czas ale cóż mój maż sam sobie wybrał taką droge i tylko do siebie moze mieć pretensje
chce w niedziele jechać do zoo zeby chociaż troche pobyć razem a i Natalia bedzie miała frajde zresztą ja też , wiem ze beda tłumy bo to dzień dziecka ale co tam w końcu nigdzie sie nam nie spieszy
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 04 Mar 2007 Posty: 8849
Wysłany: Czw 29 Maj, 2008 22:30
sabina napisał/a:
chce w niedziele jechać do zoo zeby chociaż troche pobyć razem a i Natalia bedzie miała frajde zresztą ja też , wiem ze beda tłumy bo to dzień dziecka ale co tam w końcu nigdzie sie nam nie spieszy
świetny pomysł z zoo , też myślałam ale mnie przeraża tłum, ja się po prostu wtedy duszę
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Czw 29 Maj, 2008 22:39
moi rodzice z moją córką się właśnie do Wawy do zoo wybieraja w niedzielę ,dlatego muszę być cały dzień w pracy ,i nie minie raczej,bo pogoda ma być,chcą połazić po starówce i nie tylko,i te zoo zalizyc ,na cały dzień jadą ,od rana
także pozazdrościc mozliwosci,korzystaj z pogody i mężusia,a Natalka niech ma uciechę
Wysłany: Pią 30 Maj, 2008 07:39
Piątek
dzis wybieram sie z mama na targ bo chce sobie czarne spodnie eleganckie kupic mama ma w czerwcu rocnice s lubu i robią na sali więc wypadało bysie ubrać jak człowiek , myśle o czarnych spodniach i coś ala tunice zobaczymy czy tam cos dzisiaj będzie
plan rozpiskaowy na dzis
kawa + waza z serem
rybka+saładka z ogórka zielonego i j. naturalnego
jogurt z otrebami
Pomogła: 24 razy Wiek: 41 Dołączyła: 13 Maj 2007 Posty: 11832
Wysłany: Pią 30 Maj, 2008 09:51
no ślcznie się zapowiada,i tunika to dobra sprawa do eleganckich portasów,bo można ciągać na różne okazje,a nie jak kieca,co to nie wiadomo...
napisz,czy cos kupiłaś
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15365 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Pią 30 Maj, 2008 11:08
sabina, mam nadzieję,że Ci się zakupy udadzą no i wyjazd też do ZOO już widze Natali jak biega i się cieszy....
.
.
.
Ja też chcę obchodzić dzień dziecka z moim bobaskiem
Wysłany: Pią 30 Maj, 2008 22:11
Kama36 napisał/a:
ak trudno kupić coś i byc z tego naprawde zadowolonym
kama świeta racja zawsze jestem nie zadowolona z zakupu bo zawsze cos odstaje, coś poszeża a naprawde udało mi sie kupić przylegające a nie upinające spodnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum