Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 09:57 77 kilo to moj cel
Witam!
Od jakiegos dluzszego czasu chce schudnac,ale wiadomo jak to jest wzloty i upadki.Na poczatku zawsze jest dobrze tydzien dwa....no a potem pokusy nie sa do pokonania i im ulegam:(
Teraz musze schudnac ok 15 kilo.Wyjezdzam na wakacje ze zanjomymi i musze jakos wygladac-JAK CZLOWIEK:)
Wiec do dziela biore sie od 23 lutego!
pomarancza, a czemu dopiero od 23 ;lutego a nie od dziś. Im wcześniej tym lepiej.
Napisz nam coś więcej o sobie ile masz wzrostu, czy wykonujesz jakieś ćwiczenia?? Jaką dietkę zamierzasz stosować??
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 10:27
No od 23 bo wstyd sie przyznac w sobote impreza i cieszko bedzie sie pochamowac:(
mam 25 lat wzrost 175 waga 92 kilo:(
Cwiczyc bede na orbitreksie,lubie na nim jezdzic wiec powinno mi to przyjsc z latwoscia.
Przytylam w ciazy i po niej mam 5 miesiecznego synka:) po ciazy obiecywalam soebie ze schudne i fakt -5 kilo jak nic ale potem sie poddalam i jakos nie umialam sie dalej zmobilizowac:( teraz mam nadzieje ze sie uda.Dieta to poprostu 1200-1500 kal. lbede liczyc-tak robilam wczesniej i nawet weszlo mi to w krew.
diete podzielilam na pewne atapy i to powinno mnie zmobilizowac kazdy etap to -5 kilo.
Pomogła: 13 razy Wiek: 33 Dołączyła: 15 Mar 2007 Posty: 15364 Skąd: rodem z piekła;)
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 13:46
pomarancza, ty jeszcze nie dziękuj,bo ja na samym końcu pragnę Cię miło i serdecznie powitać w ''naszym wariatkowie''
No i kiatka ode mnie na początek przyjmij
Wysłany: Pią 20 Lut, 2009 14:31
ehhh dzikuje za kwiatuszki:)
juz nie moge sie doczekac diety wiem ze z aWami mi sie uda!!!!!!
aha i jednak dietke robie od jutra!!!! impreaz impreza nie powinien to byc kolopot bo przeciez nie raz spotkam sie z pokusami a to jest dobry sprawdzian wiec od jutra START:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum