Wysłany: Wto 24 Lut, 2009 07:27
II dzien dietki rozpoczety!!!
Wczoraj poszlo mi niezle. Jestem zadowolona:-)
Dzis juz A6w za mna bylo troche ciezej niz myslalam,wszystkie miesnie czuje na berzuchu ale ponoc tak ma byc:-)
Jeszcze po poludniu wskocze na Orbitrek i troche elementow aerobiku i cwiczonka bede miala zglowy!
Humor mi dopisuje,kondycja psychiczna równiez.Jestem nastawiona na "DAZENIE DO CELU" eheheheheheh
Wysłany: Wto 24 Lut, 2009 13:52
i jeszcze raz
moja dietka zaplanowana jest etapami i dzis postanowilam ze jak skoncze I etap(cel77kilo) to sie nagrodze czyms wyjatkowym,jeszcze nie wiem czym ale sie nagrodze:-)
Wysłany: Wto 24 Lut, 2009 15:14
ANJA no wlasnie chyba nowym ciuchem sie uracze bo wiekszej nagrody od mniejszego rozmiaru ciucha to nie ma no poza za dobrym samopoczuciem ,mniejsza waga.....itp
Wysłany: Wto 24 Lut, 2009 19:30
ja stosuje diete typu mnie zrec:-) ograniczam tez weglowodany by oszukac organizm by zaczol pobierac tluszcz z tkanek:)
do tego cwicze:)
jadlam dzis:
np zawijasy z pasta:jajko na twardo
plaster fety light
4 plasterki wędliny drobiowej
szczypiorek
pieprz
Jajko wymieszać z fetą na gładką pastę, dodać pieprz i ewenualnie jakieś zioła, smarować pastą wędlinę, spiąć wykałaczką i posypać szczypiorkiem. Najlepiej jeść z surówką na bazie papryki czerwonej.
meni ze strony diet polud. plaz na niej sie wzoruje i kozystam
jest godz 19.45 i jak zawsze o tej poze chce mi sie jesc:-( przestrzegam zasady niejedzenia po 18 ale to nie jest proste bo kiedys to sie wlasnie po 18 obrzeralam teraz tylko butla wody mi zostaje:-)
Ostatnio zmieniony przez pomarancza Wto 24 Lut, 2009 19:47, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum