Wysłany: Sob 21 Lut, 2009 14:03
dzieki za powitanie nawet te miedzynarodowe heheh wkoncu w uni jestesmy
1 dzien mija dobrze.Sniadanie lekko strawne i nawet nie wysoko kaloryczne,na obiad do rodzicow-parapetowka kurde nie wiem jak ja tam dam sobie rade..... tyle pokus bedzie....
Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 08:41
No wczoraj jakos sie nawet udalo duzo nie zjesc ale tez nie dalo sie wogole nie pokusic na pysznosci!!!!! bylo tyle dobrych rzeczy ze ehhh troche zgrzeszylam i nalerza mi sie ale od jutra to juz na calego ditka .
bede cwiczyc i cwiczyc:-) az :zemdlał 4: heheheh bedzie dobrze
Wysłany: Nie 22 Lut, 2009 19:46
Kobitki spokojnie! ja zawsze zaczynam diete od poniedzialku!!!! nowy tydzien nowe postanowienie! nigdy nie zaczynam postanowienia w srodku tyg wiec troche wiary we mnie!!!!!!!
Wysłany: Pon 23 Lut, 2009 07:33
I dzien diety uwazam za otwarty!!!!!!!
Poranne wazenie juz za mna,waga 92 kilo!!!!
Bede sie wazyla zawsze w poniedzialki i piatki(mąż powiedzial ze on bedzie wage kontrolowal a ze robi w delegacjach to w piatek przyjedzie i zobaczy jak mi idzie hahaha)
Jak narazie pije sobie kawke z mleczkiem bez cukru-myslalam ze bedzie bleee ale nawet dobra jest
Od dzis chce zaczac cwiczyc A6W chociaz troche sie boje tego ze nie dam rady.....no coz jak nie sprobuje nie bede wiedziec.....
Wysłany: Pon 23 Lut, 2009 09:50
No i juz A6w za mna nie bylo zle!!!!!! teraz musze jeszcze wyciagnac orbitreks bo zawalilam go paroma rzeczami. zaraz na niego wskocze i bede peeeeedalowac ciekawe ile zdolam ujechac....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum