Dieta, diety, odchudzanie :: Forum DIETY.PL Strona Główna
 FAQ   Szukaj   Użytkownicy   Grupy   Rejestracja   Profil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości   Zaloguj 

*

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: shashua
Czw 08 Sty, 2009 14:42
odchudzanie na wakacje???
Autor Wiadomość
Albina 
Czytelnik/podglądacz

Wysłany: Czw 03 Lip, 2008 16:19   odchudzanie na wakacje???

hej wszystkim ;-) gdy zobaczyłam ten temat na forum pomyślałam, że to cos dla mnie :-) jestem w podobnym wieku i mam podobnt problem<18 lat -173 wzrostu-67kg>...odchudzanie zaczełam 1 lipca i planuje przetrwac 2 miesiące... < musze przyznac ze moje najdłuzsze odchudzanie trwało miesiąc :-? heeh> to chyba dlatego ze nie mialam wsparcia :-/ .... mam nadzieje że z wami bedzie rażniej...licze na doping bo czesto gdy nie widze efektów brak mi wiary w siebie :cry: ....hmmm A WIĘC: od wtorku jem sałatki na śniadanko i pije maliny zmiksowane z jogurtem naturalnym na obiad jakąs surówke i staram sie dużo pic...od pewnego czasu codziennie jezdze na rowerze <ok.1-2h>. Nooo i własnie mam pare pytan... Czy jazda na rowerze pomaga schudnac na brzuszku? Czy moja dieta jest w spoko? I jak myslicie, czy uda mi sie w ten sposób przetrwac i schudnąc? a i Czy ktoś sie do mnie przyłączy?? albo odpowie i doradzi?

210959music____by_lettie.png.jpg
Plik ściągnięto 3846 raz(y) 7,06 KB

shashua 
Przyjaciel Forum

Pomogła: 24 razy
Wysłany: Czw 03 Lip, 2008 16:34   

witaj Albina :wave:
do jakiej wagi dążysz?
na początek Ci serdecznie gratuluję :win:
Twoja waga ciała jest idealna. Nie słuchaj koleżanek, które mówią Ci, że jesteś gruba – są po prostu zazdrosne. Twóje BMI to 22,4 ,czyli ideał ,do którego wiele z nas dąży :clap2:

nie potrzeba Ci diety ,a jedynie trochę ćwiczonek może ,na te partie ,które byś chciała wyszczuplić czy wymodelować ,rowerek,basen ,itp
schudnij może z kilo ,dwa ,dla lepszego samopoczucia ,ale pamiętaj ,że niedowaga jest też bardzo groźna ,nie oglądaj się na modelki "wieszaki" -jesteś w sam raz ! i za to moje brawa :clap2:

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi