Tak jak sie spodziewałam, po niedzieli kilo do przodu. Byłam na urodzinach u siostry i niestetey pojadło sie troszkę i są tego skutki. Tragedia jaki ja mam organizm, musze sie cały tydzień katować, a tylko troche więcej zjem i juz wszystko wraca. No cóz ale poniedziałek i zaczynamy od nowa. Powodzenia.
Witam wszystkie odchudzaczki
Ciagnę dalej dietkę i trzymam kciuki za Was wszystkie. Ciężko jest, ale cóż taki nasz los. Na wadze na razie zastój - powinnam ćwiczyć ale jestem leniwa i chyba dlatego tak słabo to wszystko idzie. Ale mam dużą działkę więc wiosna i trochę ruchu na pewno będzie.
Z moją dietką jest różnie, ogólnie to staram sie nie jeść słodyczy i ograniczam pieczywo białe do minimum, ale niekiedy mam jakieś grzeszki i to chyba dlatego tak wolno to trwa, a ostanio ani drgnie. Tak, taka jestem dlatego też nazbierało mi sie tu i ówdzie, bo nie mam silnej woli.
Ja odchudzam sie od tygodnia w sumie na forum jestem w sumie nowa...
chciałabym do października schudnąć 10 kg bo idę z chłopakiem na wesele i trzeba jakoś wyglądać a poza tym w tym roku szkolnym czeka mnie studniówka to muszę wyglądać olśniewająco :) mam nadzieję, ze sie uda
Cześć Pucia,
Ja wczoraj trochę przesadziłam z porą jedzenia.... w ciągu dnia 1 banan i serek wiejski a jak wróciłam z pracy ok. 18 zjadłam gołąbka a o 19 następnego (z sosem pomidorowym z torebki) - pocieszam się, że był chudy... bo sama robiłam- to nie wszystko jeszcze deser był.... 4 sztuki kostek czekolady. Jestem przed @ i jestem pełna wody........piję chyba już wiadro dziennie, wszystko, woda, herbatki, rumianek........ i jeszce jestem na antybiotyku.... przez 10 dni. Wczoraj na skakance dałam radę chyba 50 podskoków.
Witam Cie Puciu:) Nie martw sie wpadkami,one chyba musza byc,zebysmy sie mogly dalej motywowac ale ale nie poddawaj sie.Stare japońskie przysłowie mowi: cos Ci przeszadza w Tobie-zmien to(alem sie pomadrowała )a ze z cała pewnością jestes silna kobietka to dasz rade-szybciej czy wolniej ale do celu!!pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum