Cześć,
Kiedyś już byłam za Wami na tym forumku, wracam jako marnotrawna dietowiczka- czy mnie przyjmienie?
Strasznie się teraz uparłam od kilku dni liczę zjadane kalorie, nie jadam kolacji i ćwiczę i oczywiście liczę na Wasze wsparcie !!!!
Pozdrawiam Wszystkich
Magdziołek
Damy radę! Wytrwamy w silnej woli! Jestem z Tobą
A wogle to zauważyłam że bardzo mnie motywuje oglądanie kilku moich bardzo fatalnych zdjęć - jak je widzę to od razu odechciewa mi się słodyczy...
Na mnie dziala porażająco moje zdjecie powieszone na lodówce, jakby to powiedzieć .... to taka moja "kłódka" - polecam
Pozdrawiam i dzięki za wsparcie
Magdziołek
Mój wzrost to 173 ważę teraz 70 kg a muszę ważyć 60 :) ale jest m mi strasznie trudno si.ę do tego zabrać , bylam już na tym forum ale nie udalo mi się schudnąć bo nie miałam motywacji teraz jakoś mi się polepszyła ;)
Wysłany: Wto 09 Lut, 2010 17:29 Dziękuję za życzliwe przyjęcie
Ja musze się pochwalić, że moje zacięcie w odchudzaniu nie maleje, jestem dziś na 11 dniu ćwiczeń Weidera i są świetne. Nie stosuję drastycznych diet, poprostu zjadam mnie i nie jadam kolacji tak od godz. 18 to praktycznie nic. Nię chcę też schudnąć szybko bo i szybko wróci.... tracę ok 1 -1,5 kg tygodniowo- więc do wiosny zdążę......
Pozdrawiam Was wszystkich i dzięki za ciepłe przyjęcie.....byle do wiosny
Magdziołek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum