Anetaz3.... oj sama byłam w tej garderobie-niestety
Było późno, rodzinka spała więc, żeby nie pobudzić .... to ta garderoba została....a to za karę
Pozdrawiam, życzę miłego weekendu i sprzyjających wyników na domowych wagach!
3 kg za mną i kolejny tydzień - i twardo zakladam kolejny kilogram, oprócz tych kilogramków poprawiła mi się cera, jest gładziutka.
Dalek trzymam się do 1000 kcal dziennie, bieganie lub skakanka i codziennie 6 Weidera - oby tak dalej!
Papa
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 31 Sie 2008 Posty: 1314 Skąd: daleko od domu
Wysłany: Sro 03 Wrz, 2008 08:50
Witaj,
Gratuluję i trzymam za dalszą walke. Super ze robisz 6 Weidera, ja sie nie moge zmobilizowac, ale jak sie troszke rozrusam , to moze dogonię silniejsze kolezanki w ich poczynaniach
czesc dziewczyny, jestem nowa, zapisuje sie do Was juz w trakcie odchudzania, zaczelam 4,5 miesiaca temu, troche mnie ubylo bo az 8 kg,i sporo wysilku mnie to kosztowalo zostalo okolo 10. Wedlug ostatnich wyliczen dietetyka zeby schudnac do wagi 74 kg i przy mojej aktywnosci fizycznej powinnam jesc codziennie ok.1700 kcal. za tydzien koncze wspolprace z dietetykiem i sprobuje wlasnych sil w ukladaniu posilkow. oby poszlo jeszcze lepiej.
przebisniegi, ja też trzymam kciuki Wierzę, że ci się uda. W końcu jakąś tam wiedzę od tego dietetyka masz, także z układaniem jadłospisu problemów być nie powinno. Gratuluję spadku tych 8kg!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum